Oğlu Cansın’ın velayetini kaybetmişti! Burak Sergen’den flaş açıklama!

Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Cansu Dere’nin başrollerini paylaştığı Sadakatsiz dizisinin setinde yakalandığı korona virüsü yendikten sonra nikah masasına oturan Burak Sergen, oğlu Cansın’ın velayetini kaybetti. Ünlü oyuncu bu gelişmenin ardından bir açıklama yaptı.

Oğlu Cansın’ın velayetini kaybetmişti! Burak Sergen’den flaş açıklama!

Geçen haftarda korona virüs tedavisi gören ve ölümden dönen Sadakatsiz dizisinin Haluk Güçlü’sü Burak Sergen iyileşir iyileşmez genç sevgilisi Nihan Ünsal’la evlenmişti. Sergen cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.

Velayeti annesinde kaldı

Usta oyuncunun eski eşi Işıl Sergen oğlu Cansın için açtığı velayet davasını kazandı. Duruşmada dinlenen şahitlerin ifadelerinin ardından mahkemenin verdiği ortak velayet kararı iptal edildi ve 11 yaşındaki Cansın Sergen’in velayeti annesinde kaldı.

İşte bu gelişmenin ardından konuşan ünlü oyuncu Burak Sergen’in açıklaması:

Ne kadar özel hayatım ile konuşulmaktan kaçınsam da maalesef bu tür şeylerde kaçamıyoruz…
Kötü yorumlar, kötü başlık atılmış yanlış haberler…
Yeterince zor bir dönemden geçmekteyiz biraz anlayış rica ediyorum….
Bugün gereksiz gündem olan ” Velayet” konusu hakkında bilgilendirme yapmak istedim.
Aslında yüzde 50 bende yüzde 50 annesinde olan velayetin tamamını almak için dava açıldı ve mahkeme anneye verilmesine karar kıldı. Bu zaten çok beklenen bir haberdi.
Yani ortada gündem yaratacak bir şey yok. Anne babası değişmedi oğlumuzun. Sadece mahkeme kararı budur. Ve Türkiye’de baktığınızda velayetler hep annede olur, olması gereken de budur…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X