Olcay’dan Samet Hoca’ya telefon: Beni Bursaspor’a al hocam

Bursaspor’da Samet Aybaba’nın göreve gelmesi birçok yerli oyuncunun iştahını kabartmış durumda…. Trabzonspor’da forma giyen Olcay Şahan’ın Samet Hoca’yı arayarak Bursaspor’a gelmek istediğini söylediği bildirildi.

Olcay’dan Samet Hoca’ya telefon: Beni Bursaspor’a al hocam

Bursaspor’da Ali Ay’ın yeniden başkan seçilmesinin ardından teknik direktörlük görevine Samet Aybaba’nın getirmesiyle birlikte transfer çalışmaları da başladı.

Yeni sezonda daha güçlü bir takım oluşturmak isteyen yönetim, listesindeki isimleri kadrosuna katabilmek için çalışmalarını sürdürürken, Samet Aybaba’nın takımın başına geçmesi ise Türk futbolcuların iştahını kabartmış görünüyor.

İşte o futbolculardan birisi, Trabzonspor’da 2 yıl daha mukavelesi bulunan 31 yaşındaki Olcay Şahan…

Olay Gazetesi spor yazarı Beytullah Süat bugünkü yazısında Trabzonspor’da forma giyen Olcay Şahan’ın, Samet Aybaba’yı bizzat arayarak Bursaspor’a gelmek istediğini söylediğini aktarıyor.

‘Beni Bursaspor’a al hocam’

Trabzonspor’da 2 yıl daha mukavelesi bulunan Olcay Şahan, Samet Aybaba’yı bizzat arayarak Bursaspor’a gelmek istediğini söyledi. 

Bursaspor’a gelişini onaylamasamda Samet Aybaba’nın göreve başlaması yerli oyuncuların iştahını kabartmış durumda. 

Bu sadece Bursaspor’daki değil, diğer takımlardaki isimler için de geçerli. 

Şu an duyuyorum ki, haber gönderen gönderene…

Beytullah Süat’ın yazısının devamı için tıklayın…

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X