Onlarla ilgilenmiyoruz

OLAY SPOR’a konuşan Denizlispor Sportif Direktörü Veli Acar, son noktayı koydu; 

Onlarla ilgilenmiyoruz

Acar ‘Gündemimizde ne Yusuf, ne Aytaç, ne de Badji var. Zaten biliyorum ki, bu oyuncular Bursaspor’da ciddi paralara oynadı. Bizim kulüp olarak o miktarları verme ihtimalimiz hiç yok’ dedi. 

Bursaspor’la sözleşmeleri devam eden Yusuf Erdoğan, Aytaç Kara ve Stephane Badji’nin ismi bir çok kulüple anılmaya başladı. Hatta Aytaç ve Yusuf’un Spor Toto Süper Lig’e yeni çıkan Denizlispor’la kesin olarak anlaşmaya vardığı bile iddia edilmişti.

Denizlispor Sportif Direktörü Veli Acar, bu oyuncuların durumuyla ilgili OLAY SPOR’a özel açıklamalar yaptı.

Bursaspor’un şampiyon kadrosunda da yer alan ve işin artık yöneticilik kısmında bulunan Acar, 3 oyuncunun transferiyle de ilgili bir durumun söz konusu olmadığını belirtti. 

EN FAZLA 400 BİN EURO

Denizlispor olarak her transfere dikkat etmek zorunda olduklarının altını çizen Veli Acar ‘Ne Yusuf’la, ne Aytaç’la, ne de Badji ile ilgileniyoruz. Benim bilgim dahilinde bir şey söz konusu değil. Zaten biliyorum ki, bu oyuncular Bursaspor’da ciddi paralara oynadı. Bizim kulüp olarak o miktarları verme ihtimalimiz yok. Bizim verebileceklerimiz 300-400 bin Euro. Sadece iyi bir santrafor için bütçemizi zorlayabiliriz’ diye konuştu. 

ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL

Bursaspor’un durumunu yakından takip ettiğini belirten Veli Acar şunları söyledi: ‘Denizlispor olarak şampiyon olup üst lige çıktık ancak Bursaspor’a çok üzüldüm. Çünkü Bursaspor bizim için her zaman farklı.

Şampiyonluk yaşayıp, tarih yazdık.  Böyle büyük bir camia nasıl buralara geldi anlamak mümkün değil. Yapılan hataların bedeli ödeniyor şuan. Borç zaten oldukça fazla. Puan silmelerle karşı karşıya kalınabilirmiş. İnşallah Bursaspor en yakın zamanda bu durumdan çıkar ve layık olduğu yere yükselir’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X