Onur Büyüktopçu’yu görenler şoke oldu! O dişler ne öyle?

Tv8 ekranlarında Yemekteyiz programını sunan Onur Büyüktopçu, yarışmanın bugün yayınlanan bölümünde dişleri yüzünden zor anlar yaşarken, bir taraftan da durumuna gülmeden edemedi!

Onur Büyüktopçu’yu görenler şoke oldu! O dişler ne öyle?

Onur Büyüktopçu’nun üst ön dişlerinin uzun ve çıkık olmasıyla tüm ifadesinin değiştiğini görenler şoke oldu!

Ön dişlerini yaptırdığı anlaşılan Onur Büyüktopçu’ya geçici bir takma diş takılmıştı.

Ağzına büyük gelen takma dişler nedeniyle canı yanan ama işi de espriye vuran Büyüktopçu, dış sesle yaptığı konuşmayla da hayli güldürdü.

Kendisini Gülse Birsel’in oynadığı Jet Sosyete’deki Gizem’e benzeten Büyüktopçu’yu dış ses ise mavi gözleriyle Seda Sayan’a benzetti.
 

onurbuyuktopcu-yemekteyiz-3

Ünlü oyuncu “Dün ben diş hekimime gittim. Bu dişler gerçek diş değil. Bir beş gün bunlarla mücadele etmek zorundayım. Yarın da bu şekilde çekeceksiniz. Kendimi şu anda Jet Sosyete’deki Gizem gibi hissediyorum” diye konuştu.

Dış ses ise “Sadece Gizem olsanız iyi. Bence o mavi gözler falan, Seda sayana benziyorsunuz” yanıtını verdi.

Bu benzetmeye çok gülen Onur Büyüktopçu, “Ne yapayım dişlerim ağzıma büyük geldi. Bunlar geçici takma dişler. Konuşamıyorum şu an” diyerek gülmeye başladı.
 

onurbuyuktopcu-yemekteyiz-5

Onur Büyüktopçu, sürekli kendisiyle dalga geçen dış sesin esprilerine de şaka yollu kızdı. Zor anlar yaşadığı anlaşılan ünlü isim kendi kendisiyle de dalga geçmeye başladı. “Şeye benzedim, yeni albüm çıkarmışım, ünlü olmuşum hani, ilk yaptırdığım şey de dişlerim. Aynen öyle oldum” diyerek kendisini ti’ye aldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X