Organik tarıma merak sardı

Tatil yaptığı Muğla’da organik tarımla yakından ilgilenen oyuncu Müge Boz, evinde de küçük çaplı ekime başlayacağını söyledi ve sebzelerin de bir frekansının olduğunun altını çizdi.

Organik tarıma merak sardı

BÖYLE KEYFİ BİR BAŞKA

Güzel oyuncu Müge Boz, basketbolcu eşi Caner Erdeniz ve kızı Vina’yla tatil için gittiği Muğla organik tarım yaptı. Ailece yiyeceklerini topraktan kendileri alan Boz, ‘İnsan kendisi bahçeden toplayıp direk sofraya getirince keyfi bir başka oluyor. Sanki alma verme döngüsü tamamlanıyor. Toprakla bağlantımız tamamlanıyor. En kısa zamanda kendi bahçemizde de böyle sebzelerimizi yetiştirmek dileğiyle…’ dedi.

ONLARIN DA FREKANSI VAR!

Toprakta yetişen her yiyeceğin kendine ait bir frekansı olduğunu belirten Müge Boz, bu enerjinin önemine dikkat çekti. Ünlü oyuncu, ‘Her sebze-meyve aynı frekansta değil. Dolayısıyla bize aynı faydayı sağlamıyor. Bu şekilde yetiştirilmiş yiyeceklerin de frekansı daha yüksek oluyor. Ne kadar yüksek frekanstaysa bizim için o kadar fazla besin yani kaliteli enerji demek’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X