Öykü Gürman: Estetiğe asla karşı değilim

Oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman, katıldığı programda estetiğe karşı olmadığını açıkladı. Gürman, konuyla ilgili “Ben çok mimikli konuştuğum ve şarkı söylerken kafa sesini kullandığım için alın bölgemde ciddi kırışıklar oluştu. Onun için botoks uygulaması yaptırıyorum” şeklinde konuştu.

Öykü Gürman: Estetiğe asla karşı değilim

Oyuncu ve şarkıcı Öykü Gürman, katıldığı ‘Biz Bize’ adlı programda bilinmeyenlerini anlattı.

Müzisyen olmasının oynadığı dizilerde yardımcı olduğunu söyleyen Gürman, “Her zaman şarkı söylemek, müzik bir tık ötede ama oyunculuk yaparken de şarkı söylediğim için kendimi şanslı hissediyorum. Oyunculuk yaparken de müzisyen tarafımı da değerlendiriyoruz” dedi.

Koronavirüs salgını sebebiyle pandemi sürecinde evinde vakit geçirdiğini söyleyen Öykü Gürman, “Aslında hepimiz gibi geçti, ben de evdeydim. Zor bir süreçti ama keyifli zaman geçirdik, dikkat ederek. Ben biraz rahatlık görüyorum insanlarda. Pandemi sürecinde yemek yapmayı öğrendim. Bir sürü hamur işi yemekleri yaptım” ifadelerini kullandı.

“Estetiğe asla karşı değilim” diyen Gürman, alın bölgesine botoks yaptırdığını söyledi.

Oyuncu, “Ben çok mimikli konuştuğum için ve şarkı söylerken kafa sesini kullandığım için alın bölgemde ciddi kırışıklar oluştu. Onun için botoks uygulaması yaptırıyorum” şeklinde konuştu.

‘Sen Anlat Karadeniz’ dizisi öncesi burun estetiği yaptırmayı düşündüğünü söyleyen Öykü Gürman, dizinin yönetmeni Osman Sınav’ın yaptırmamasını istediğini ifade etti.

Öykü Gürman, “Burun dolgusu yaptırmayı düşündüm. Sonra Osman Sınav asla hiçbir şey yaptırmamam gerektiğini, o karaktere uygun olduğunu söyledi” dedi.

Cildine dikkat ettiğini söyleyen Gürman, “Uykuma dikkat ediyorum. Geç uyumak insanı çok yıpratan bir şey. Cilt yıkama, temizleme durumunu hiç pas geçmem. O bende bir alışkanlık. Yüzümü yatmadan önce de, uyanınca da gül suyu ile yıkıyorum” ifadelerini kullandı.

Annesi ve babasının 11 yaşında ayrıldıklarını ve baba eksikliği yaşadığını söyleyen Öykü Gürman, erkek arkadaşında yaşadığı eksikleri aradığını söyledi.

Öykü Gürman, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Annem ve babam ben 11 yaşındayken boşandı. Baba eksikliğini çok yaşamış biriyim. Dolayısıyla erkek arkadaşımın, sevgilim veya eşimin, hayatı paylaştığım kişinin bu anlamda o şefkatine, paylaşımcı tarafına bir kadının, bir kız çocuğunun her zaman ihtiyacı olduğunu düşünüyorum.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X