Oyuncu çiftten kötü haber!

Aralarındaki yaş farkı nedeniyle çok konuşulan Onur Bay (25) ile Dilara Aksüyek’in (33) ayrıldığı iddia edildi. Oyuncu çift, iki ay önce yine ayrılmış, bir süre sonra barışmışlardı.

Oyuncu çiftten kötü haber!

Kısa ayrılık sürecinin ardından ilişkilerine ikinci şansı veren Dilara Aksüyek ve kendisi gibi oyuncu olan Onur Bay’dan bir kez daha üzücü haber geldi. Ünlü çiftin, ayrılık kararı aldığı konuşuluyor.

KULAĞINDAN ISIRDI!

Dilara Aksüyek (33) ile kendisinden sekiz yaş küçük sevgilisi Onur Bay, geçtiğimiz ay sokağa çıkma kısıtlamasında köpeklerini gezdirirken arkadaşlarıyla karşılaşmıştı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle maske kuralına uyan ikili, Cihangir’de arkadaşlarıyla koyu bir sohbete dalmıştı. Dilara Aksüyek, bir ara sevgilisine sarılmıştı.

Bununla da yetinmeyen ünlü oyuncunun, Onur Bay’ın kulağından ısırıp sevgi gösterisinde bulunması dikkat çekmişti.

KAMERALARI FARK EDİNCE…

Bu hallerinin objektiflere yansıdığını fark eden oyuncu çiftin utandığı görülmüştü. Dilara Akseyük, sevgilisinin yanından hızlıca uzaklaşıp bir markete girmişti.

Etrafında kimse yokken maskesini çıkardığını söyleyen Aksüyek, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet ederken, köpeğinin kedi mamalarını yemeye çalışmasıyla zor anlar yaşamıştı.

Market çıkışında tekrar sevgilisi Onur Bay’ın yanına giden Dilara Aksüyek, daha sonra hızlı adımlara evinin yolunu tutmuştu.

“ABİ BEN Bİ SAL”

Geçtiğimiz haftalarda sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu pazar günü köpeğini gezintiye çıkaran Dilara Aksüyek, maskesiz olarak objektiflere yansımıştı.

Basın mensuplarına espriyle karışık üzerinde “Abi beni bi’ sal” yazılı olan çoraplarını göstererek göndermede bulunan Aksüyek, üç haftalık ayrılık süreci hakkında, “O konulara fazla girmeyelim, fikir ayrılığı olabiliyor” demekle yetinmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X