‘Özel hayatımı asla malzeme yapmadım’

Bursalı ünlü oyuncu Aydan Şener, yıllardır çizgisini korumaya özen gösterdiğini söyledi ve ekledi; Özel hayatımı asla malzeme yapmadım

‘Özel hayatımı asla malzeme yapmadım’

BENİM YAPIM BU…

1981 Türkiye güzeli ve oyuncu Aydan Şener, online olarak gerçekleşen ‘Eskimeyen Dostlar’ programına konuk oldu. Hakkında merak edilenleri açıklayan Bursalı yıldız, ‘Çok fazla her şeyimi ortaya dökmekten hiçbir zaman hoşlanmadım. Bu benim yapımla alakalı. Magazinden mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalıştım. Malzeme vermemeye çalıştım. Gerek yaşantımla, gerek söylemlerimle. O dönem polemikler çok revaçtaydı. Magazinde göründükçe daha çok başarılı zannediyordunuz. Daha çok teklifler alıyordunuz. Bunları bildiğim halde ben hep uzak durmayı seçtim’ dedi.

DİZİ ÇEKMEK ZOR…

Şimdiki dizileri çok beğendiğini, ancak mevcut çalışma şartlarının kendisine uymadığını söyleyen Aydan Şener, eskiden koşulların daha iyi olduğunu hatırlattı. Şener, ‘Yeni oyuncular çok iyi ve doğal. Senaryolar da güzel. Bir tek çok uzun oluşu… Bir de çalışma saatleri… Biz sabah 9’da sete çıkıp akşam 6-7’de paydos derdik. Gece sahnelerini bile siyah fonlarla pencereleri kapatıp o şekilde çekerdik. Çok nadirdi gece çalışmalarımız. Şimdi sete bir gidiyorsun sabahlara kadar gerçekten çok yorucu’ değerlendirmesinde bulundu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X