Pınar Altuğ, gelen eleştiriler sonrası isyan etti!

Sevilen oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ, önceki gün Metropol İstanbul AVM’de objektiflere yansıdı. Pınar Altuğ, evliliği hakkında yapılan eleştirilere ve photoshop’lu fotoğrafıyla alay edenlere sert cevap verdi. İşte Altuğ’un isyanı…

Pınar Altuğ, gelen eleştiriler sonrası isyan etti!

Sosyal medyada kendisine gelen olumsuz yorumlar hakkında konuşan Altuğ, ”Ben adaletli bir insanım. Biri haksızlık yaptığı zaman dayanamıyorum. Eşimle olan yaş farkına ilişkin yorumlar hiç umurumda değil. Gelen kötü yorumları aştık artık. Evlenirken kimseden izin istemedik. En başta ailelerimiz olumlu yaklaştı zaten gerisi umurumda değil. Biz birbirimizi sevdik evlendik. Ama gelen edepsiz yorumlara tahammülüm yok” dedi.

Sosyal medyada paylaştığı photoshoplu fotoğraflarıyla da çok konuşulan Altuğ, ”Photoshop’lu fotoğrafları tabiki de paylaşabilirim. Kendimi hiçbir zaman gizlemiyorum.

Benim çok iyi fotoğrafçı tanıdıklarım var. İstesem çok farklı şeyler yaparım. Ama inanın uğraşmıyorum. Neysem oyum.” diyerek itirafta bulunmuş oldu. Pınar Altuğ gelen eleştiriler sonrası isyan etti!Ekranlara ne zaman döneceği sorulan Altuğ, ”Instagram’da yemekle ilgili yaptığım canlı yayınlarım var Şu an korumam gereken bir ailem var. O yüzden bir süre daha set ortamına girmek istemiyorum. İlerleyen zamanlarda neler olur bilemeyiz.” ifadelerini kullandı.

Snobmagazin

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X