Potada örnek zafer

Küçük Erkekler Basketbol Türkiye Şampiyonası gruplarında mücadele eden Özel Emine Örnek Koleji, oynadığı 3 maçı da kazanarak yarıfinale yükselme başarısı gösterdi.

Potada örnek zafer

Okullararası Küçük Erkekler Basketbol Türkiye Şampiyonası grup eleme müsabakalarında, Özel Emine Örnek Koleji fırtına gibi esti. Müsabakalarda 2006-2007 doğumlu öğrencilerden oluşan Özel Emine Örnek Koleji Küçük Erkek Basketbol Takımı oynadığı tüm maçları kazanarak adını Türkiye Şampiyonası yarıfinallerine yazdırdı. Grup müsabakalarında ilk olarak Kocaeli Edebali Ortaokulu ile karşılaşan Bursa ekibi, rakibini 49-26 yendi.

SIRA GELDİ YARIFİNALE

Ardından Bolu 50. Yıl İ. Baysal Ortaokulu’nu 56-20’lik skorla geçerken, son maçında Ankara Özel Büyük Koleji Ortaokulu’nu da 44-40 mağlup eden Özel Emine Örnek Koleji, grup birincisi olarak yarıfinallere katılma hakkı kazandı. Bursa ekibi, 13-16 Nisan tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Şampiyonası yarıfinallerinde fnale yükselebilmek için mücadele edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X