Profi Koltuk Yıkama

Sağlıklı temizlik için yerinde çözümler

Profi Koltuk Yıkama

Murat Günay

Bursa’da birçok girişimci yepyeni işlerle kente fayda sağlamaya devam ediyor. Sağlıklı temizlik konusundaki atılımıyla özellikle ev hanımlarına büyük kolaylık sağlayan Profi Koltuk Yıkama şirketi de bu inovasyon tabanlı fikirlerden birini hayata geçiriyor. Yerinde yıkama yaparak kapsamlı temizlik sağlayan Profi, kendi imalatı olan özel bir makineyle 11 yıldır Avrupa’da uyguladıkları hizmeti Bursalılar ile buluşturdu.

Astım, alerji ve daha birçok hastalığın nedenlerinden biri de evlerde ve ofislerdeki tozlardır. Bu tozların yıllarca koltuklarımıza ve halılarımıza sindiğini biliyoruz. Belirli bir süre sonra insan sağlığına zarar vermeye başlayan bu birikimi artık yerinde çözmek mümkün. Profi Koltuk Yıkama şirketi, yerinde temizlik hizmetleriyle Bursalıların sağlığına ve cüzdanına katkı sağlıyor.

profi32.jpg

Özel makine, deneyimli şirket

Avusturya’da tasarlayarak 11 yıl boyunca kullandığı koltuk yıkama makinesini Türkiye’ye taşımaya karar veren işadamı Mahmut Deringöz, ülkeye kesin dönüş yaptıktan sonra hızla gelişen kentimiz Bursa’yı tercih etti. Avrupa’da titiz müşterilerin evlerine girerek yerinde koltuk ve halı temizliği yapan Deringöz ve ekibi haklı bir takdir kazanmış. Evimizde en çok kullandığımız eşyalardan bir tanesi olan koltukların temizliğinin çok önemli olduğunu belirten genç girişimci sözlerine şöyle devam etti:

“Çünkü bireyler evleri adımlarını attıktan sonra nerede ise yatana kadar ve dahi yattıktan sonra da zamanlarını burada geçirebilmektedirler. Bu koltuklar hakkında ilk dikkat edilmesi gereken olgu kesinlikle konforlu olmasıdır. Konfordan sonra ise sırayı tahmin ettiğiniz üzere temizlik almaktadır.”

profi39.jpg

Çocuklu ailelerin dikkatine

Profi Koltuk Yıkama şirketinin sahibi ve yöneticisi Mahmut Deringöz temizlik hakkında önemli bilgiler verdi ve ekledi:

“Özellikle büyüme çağındaki çocuklarımız etrafı keşif sırasında hijyen konusu hakkında bilgi sahibi olmadıkları için ebeveynler bu durumda çok dikkatli olmalıdır. Çocuklar yürüme esnasında destek aldıkları alanlardan bir tanesi olan koltuklara tutunarak daha sonra ellerini ağızlarına götürme ihtimallerinden dolayı zararlı bakterilere maruz kalabilirler. Bahsettiğimiz tüm bu durumlara maruz kalmamak için de özellikle küçük çocuklarınız ver ise temizliğe dikkat etmeniz gerekmektedir.”

profi53.jpg

Evde, ofiste… Yerinde temizlik

Profi Koltuk Yıkama şirketinin öne çıkan özelliği her ne kadar 3 motorlu güçlü makinesi olsa da, bir o kadar faydalı bir diğer özelliği de evlerde ve ofislerde yani yerinde temizlik yapması. Her yapıda olduğu gibi koltuk temizliğinde de dikkatli olmakta fayda var. Koltuğun rengi, kumaşı ve cinsi konusunda hassas olunması gerekiyor. Nilüfer, FSM Bulvarı üzerinde bir ofisleri bulunmasına rağmen temizlik işlemleri burada yapılmıyor. Web sitesi üzerinde ya da telefon ile kurulan bağlantıdan sonra randevu alınıyor ve Profi temizlik ekibi makineleri ile evinize geliyor. Bu işlemler geceleri bile yapılabiliyor. 4 saatlik işlemden sonra kuruma süresi ile birlikte kısa süren bir süreç gerçekleşiyor.

Kafe, restoran hatta sinema koltukları Profi’nin uzmanlık alanı

Profi tarafından, uygun sıcaklıkta ve yüksek teknolojik donanımlı ekipmanlar ile işletmelerde, yerinde koltuk yıkama, sandalye ve her türlü döşeme yıkama hizmeti veriliyor. Restoran koltukları, konferans salonu takımları, otel odası koltuk ve yatak yıkama hizmetleri ise işletmelerin işlerini oldukça kolay bir hale getiriyor. Kısacası ev hanımları kadar işyeri sahipleri de Profi’yi tercih edebilir. Bunun için ise www.profikoltukyikama.com adresli siteye girmeniz ya da 0 224 999 79 89 numaralı telefonu aramanız yeterli.

profi3.jpg

profi5.jpg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X