Ramo’nun Sibel’i Esra Bilgiç anlattıklarıyla hayranlarını şaşırttı!

Diriliş Ertuğrul’daki Halime Sultan rolüyle hafızalara kazınan, şimdilerde ‘Ramo’ dizisinde rol alan oyuncu Esra Bilgiç, son yaptığı açıklamalar ile hakkında çok fazla kişinin bilmediklerini anlattı. Bilgiç, bir elbiseyi sırf moda olduğu için giymediğini açıkladı.

Ramo’nun Sibel’i Esra Bilgiç anlattıklarıyla hayranlarını şaşırttı!

Ünlü oyuncu Esra Bilgiç, Diriliş Ertuğrul dizisindeki Halime Sultan karakterine hayat vererek müthiş bir çıkış yapmış ekranların aranan oyuncularından olmuştu. Şu sıralar Ramo dizisi ile sevenleriyle buluşan güzel oyuncu Esra Bilgiç, sosyal medya paylaşımlarıyla da ilgi odağı olmayı başarıyor.

esra

Esra Bilgiç son yaptığı açıklamalar ile hakkında çok fazla kişinin bilmediklerini anlattı.

“3-4 PARÇA KIYAFETLE 3 AY GEÇİRDİM”

Bir şeyi moda olduğu için değil sevdiği için aldığını söyleyen Esra Bilgiç, “Tüketime dair düşüncelerim gün geçtikçe değişiyor. Pandemi döneminde Ankara’da ailemin yanındaydım. 3-4 parça kıyafetle 3 ay geçirdim. Artık ihtiyacım olan kadarına sahip olmayı deniyorum” diyerek yeni hayat anlayışından bahsetti.

esra

“RİSK ALMAYI SEVMİYORUM”

Esra Bilgiç, sözlerine şöyle devam etti:

“Sabahattin Ali’nin söylediği gibi ‘Aşk tarifi imkânsız ve mahiyeti bilinmeyen bir şey’. Bende de bir tanımı yok. Cesurum ama fazla risk almayı sevmem. Bir sonraki adımımı hep ölçer tartarım. Hukuk okuyorum. Bir yandan set, bir yandan dersler. Hiç boş vaktim kalmıyor” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X