Rasim Öztekin için kan aranıyordu! Kızı son durumu açıkladı

Kalp krizi geçiren usta tiyatrocu Rasim Öztekin hastaneye kaldırıldı. Kızı Pelin Öztekin ise 0RH(-) acil kan arandığını duyurmuştu. Usta oyuncu için çok sayıda kişi hastaneye gidince kan ihtiyacı da karşılandı. Pelin Öztekin, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yaparak, “Şu an için kana ihtiyaç kalmadı. Duyarlılığınız için teşekkür ederim. Dualarınız babamla olsun” dedi. Rasim Öztekin’in eşi Esra Kazancıbaşı Öztekin ise usta sanatçının yoğun bakımdaki tedavisinin sürdüğünü açıkladı.

Rasim Öztekin için kan aranıyordu! Kızı son durumu açıkladı

62 yaşındaki tiyatro ve sinema oyuncusu Rasim Öztekin Pazar günü öğle saatlerinde kalp krizi geçirmişti. Hastanede tedavi altına alınan Öztekin’in sağlık durumunun iyi olduğu belirtilmişti.

PELİN123
Bu gelişmenin ardından usta oyuncu için kana ihtiyaç duyulduğu açıklandı. Öztekin kızı Pelin Öztekin sosyal medya hesaplarından, Babam Rasim Öztekin için 0RH(-) kana ihtiyaç vardı. Acil bir durumda Kadıköy Siyami Ersek Hastanesi’ne gelebilecek kan bağışçıları benimle iletişime geçerse sevinirim” mesajı paylaştı.

pelin1

“DUALARINIZ BABAMLA OLSUN”

Usta oyuncuya kan vermek için çok sayıda kişi hastaneye başvurdu. Sosyal medyadan yeni bir açıklama yapan kızı Pelin Öztekin de “Şu an için kana ihtiyaç kalmadı. Duyarlılığınız için teşekkür ederim. Dualarınız babamla olsun” ifadelerini kullandı.

pelin2

RASİM ÖZTEKİN’İN EŞİNDEN AÇIKLAMA

Rasim Öztekin’in eşi Esra Kazancıbaşı Öztekin ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımla usta sanatçının son durumunu açıkladı. Esra Kazancıbaşı Öztekin paylaşımında, “Sevdiğim adam, hayattaki en iyi dostum, sırdaşım, tontişim, Rasim’im bugün kalple ilgili ciddi bir rahatsızlık yaşadı. Anjiyo oldu, tıkalı kalp damarına müdahale edildi. Şimdi yoğun bakımda tedavi görüyor” ifadelerini kullandı.

Ev6GUWhXAAMK1mZ

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X