Referans Grup Catering’den görkemli açılış…

Yemek sektörünün ülkemizdeki en büyük yatırımcılarından olan Referans Grup Catering’in, Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yeni fabrikasının açılışı, Bursa iş ve siyaset dünyasının önemli islerinin katılımıyla gerçekleşti.

Referans Grup Catering’den görkemli açılış…

20 yıllık tecrübesiyle yemek sektöründe Türkiye’nin önde gelen kuruluşlarından olan Referans Grup Catering’in Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’ndeki yeni fabrikası görkemli bir törenle hizmete girdi.

Açılışa TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu BaşkanıHakan Çavuşoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, CHP Bursa Milletvekilleri, BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhrataçıları Birliği Başkanı Baran Çelik, NOSAB Başkanı Erol Gülmez, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Demir ve Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız’ın yanısıra iş dünyasının seçkin isimleri katıldı.

AVRUPA’NIN EN BÜYÜĞÜ

Açılışta konuşan Referans Grup Catering ortaklarından Salim Usta, 7 bin 500 çalışanlarının bulunduğunu belirterek, günden güne büyümeye ve Bursa’ya en kaliteli hizmeti sunmak için kendilerini geliştirmeye devam ettiklerini söyledi.

Covid 19 salgınına rağmen yerli ve milli bir kuruluş olarak yatırımlara devam ettiklerini belirten Referans Grup Catering’in diğer ortağı Yunus Yarar ise 7 bin 500 metre kare alanı ve günlük 150 bin yemek kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük yemek fabrikasını açmanın heyecanını yaşadıklarını dile getirdi.

Fabrikanın açılış kurdelesi, alkışlarla kesildi.

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Demir, Mehmet Ali İnan, Salim Usta.

Referans Grup Catering Ortakları Yusuf Yarar ve Salim Usta

BTSO Başkanı İbrahim Burkay, Yusuf Yarar

Uludağ Otomotiv Endüstrisi İhrataçıları Birliği Başkanı ve Beyçelik Holding Yönetim Kurulu Başkanı Baran Çelik ile Yusuf Yarar

Günün açılış konuşmasını yapan Referans Grup Catering ortağı Salim Usta, bu önemli günlerinde kendilerini yakın bırakmayan iş ve siyaset hayatının önde gelen isimlerine teşekkür etti.

Yerli ve milli bir kuruluş olarak yatırımlara devam ettiklerini belirten Referans Grup Catering ortağı Yunus Yarar, Avrupa’nın en büyük yemek fabrikasını açmanın heyecanını yaşadıklarını dile getirdi.

NOSAB Başkanı Erol Gülmez; ‘Bu denli büyük bir yatırımı hem şehrimize hem de organize sanayi bölgemize kazandırdıkları için sayın Yunus Yarar ve Salim Usta’yı tebrik ediyorum’ dedi.

Uzun yıllardır kendisinin de yemek sektöründe olduğunu belirten Ak Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, bu çaplı büyük bir yatırımın Bursa için takdire şayan olduğunu belirterek, Yarar ve Usta’ya teşekkür etti.

Bursa’ya kazandırdıkları devasa fabrika için Yunus Yarar ve Salim Usta’yı gönülden tebrik ettiğini ifade eden Ak Parti Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, Referans Grup Catering’in yerli ve milli girişimlerinden ötürü mutluluk duyduklarını belirtti.

Açılış öncesi kısa bir gösteri yapan Mehter Takımı, büyük beğeni topladı.

Kübra ve Yunus Yarar

Canan Aydın

Selin Ağarık

Nurten Sözal, Semra Şanlı

Duygu Kolaçoğlu

Nilay Sert

Derya Hırka

Yusuf Yarar ve Salim Usta, Avrupa’nın en büyüğü olan fabrikayı konuklarına gezdirdi.

Vehbi Varlık

Melike Usta, Ayşe Yarar

Merve, Doğukan Usta

Begüm, Çınar, Berat ve Fırat Yarar

Mehmet Gönder

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X