Reynmen’in son parçası rekora koşuyor!

Sosyal medya fenomeni Reynmen, yeni şarkısı Melek’i sevenlerinin beğenisine sundu. Klibi için 200 bin TL’yi gözden çıkaran Reynmen’in tüm dijital platformlarda yayınlanan yeni şarkısının klibi YouTube’da 1 saatte 500 bin kez izlendi.

Reynmen’in son parçası rekora koşuyor!

YouTube üzerinden yayınladığı videolarla adını duyuran sosyal medya fenomeni Reynmen, Ela, Derdim Olsun ve Radyoda Neşet şarkılarından sonra bir yenisini daha çıkardı.

7 MİLYON KEZ TIKLANDI

Reynmen’in 1 saatte 500 bin kez izlenen klibi YouTube trend listesinin ilk sırasında yer alırken şimdiye kadar 7 milyon kez izlendi. Reynmen, şarkısının başarısını da anbean takipçileriyle paylaşmaya devam ediyor.

Reynmen'in Melek'i 1 saatte 500 bin izlendi

KLİP İÇİN 200 BİN TL HARCADI

Ekin Beril’in hediyesi Melek şarkısıyla Spotify ve Youtube’da fırtınalar estiren Reynmen’in yeni klibi için harcadığı para da dudak uçuklattı. Reynmen Melek şarkısının klibinde 250 kişilik bir ekiple çalıştı ve çekimler 2 günde gerçekleştirildi. Klip için sette çalışan herkese koronavirüs testi ve sık sık ateş ölçümü yapıldı. Kamera karşısında Reynmen’e 60 kişilik bir ekip eşlik etti. Genç şarkısı klibi için 200 bin lira harcadı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X