Reytingler düşünce ‘Mucize Doktor’ yetişti!

Kadın dizisi 72. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Doruk hastalanıyor. Bahar oğlunu acilen hastaneye götürürken arkada Mucize Doktor dizisinin Doktor Ali’si (Taner Ölmez) beliriyor.

Reytingler düşünce ‘Mucize Doktor’ yetişti!

Mucize Doktor dizisinin Doktor Ali’si Taner Ölmez Kadın dizisine konuk oluyor. Kadın dizisi 72. bölüm 3. fragmanında görülen Taner Ölmez Mucize Doktor’daki karakteriyle dizide boy gösteriyor.

Kadın ve Mucize Doktor dizileri arasında geçişkenlik oluşturuldu. Son zamanlarda reytingleri düşen Kadın dizisi Mucize Doktor ile yeniden ayaklanabilecek mi? Medyapım, bu sorunu aşmanın yolunu reyting rekorları kıran iş ortağı MF Yapım’ın Mucize Doktor dizisinde buldu. Kadın 72. bölüm fragmanında Ali Vefa karakteri Doruk’un kurtarıcısı olacağının işaretlerini veriyor.

Kadın yeni bölümde Nisan ile Doruk konuşurken Nisan kardeşimde tuhaflıklar seziyor. Nisan durumu annesine aktarırken Bahar Doruk’u alıp hastaneye koşuyor. Oğlu için endişelenen Bahar’ın yanında ise Mucize Doktor Ali beliriyor. Bakalım Ali, Doruk’a müdahale edecek mi?
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X