Şampiyon belli ikinci kim?

Medya Takip Merkezi (MTM), nabzını tuttuğu magazin ve sanat dünyasının Haziran ayı raporunu açıkladı. Raporda, magazin ve sanat camiasında ay boyunca gündemi oluşturan gelişmeler ve en çok konuşulan ünlü isimler belirlendi. Acun Ilıcalı yine zirveyi bırakmadı.

Şampiyon belli ikinci kim?

Medya Takip Merkezi’nin hazırladığı Haziran ayı magazin raporuna göre, Acun Ilıcalı listede birinci sırada yer aldı. İkinci sırada geçirdiği talihsiz trafik kazasında ölümden dönen şarkıcı Alişan yer aldı. Acun Ilıcalı ay boyunca medyada toplam 10 bin 586 haberde yer alarak, Haziran ayında da adını zirveye yazdırdı.

ALİŞAN’IN KAZASI ÇOK KONUŞULDU

Bodrum’da vereceği konser için, İstanbul’dan İzmir’e gittiği öğrenilen Alişan’ın kullandığı cip, Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde iki aksın kırılması sonucu bariyerlere çarpıp devrildikten sonra 30 metre sürüklendi. Alişan ile yanında bulunan eşi Buse Varol ve 2 yaşındaki oğulları Burak Tektaş kazayı yara almadan atlattı. Yaşadığı talihsiz kazada ölümden dönen şarkıcı Alişan ay boyunca medyada 5 bin 242 haberde yer alırken, eşi Buse Varol ise 3 bin 81 haberde yer alarak Haziran ayında en çok konuşulan ünlü isimlerinden oldu.
t0WJICltqUW3QhG05yj5Bg

AKALIN’IN SESİ UNUTULMADI

Cumhurbaşkanlığı tarafından düzenlenen ‘İstanbul Yeditepe Konserleri’ndeki performansı ile de gündeme gelen Demet Akalın, konserde Mihriban türküsünü seslendirdi. Ay boyunca medyada toplam 4 bin 511 habere adını yazdıran Akalın, MTM’nin Haziran ayının en popülerleri listesinde adını üçüncü sıraya yazdırdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X