Satın alacağı futbol takımını açıkladı ve… Bombayı patlattı!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı Survivor 2020 finalinde bombayı patlattı. Daha önce bir canlı yayınca kulüp satın alacağını söyleyen Ilıcalı dün gece Survivor 2020 finalinde ‘maceramız başlıyor’ dedi.

Satın alacağı futbol takımını açıkladı ve… Bombayı patlattı!

Tüm Türkiye nefesini tutarak seyrettiği Survivor 2020’nin şampiyonu Cemal Can Canseven oldu. 5 aydır TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşan ve pandemi döneminde reyting rekorlarını kıran Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması nefes kesen bir finalle sona erdi.

Yarışmanın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı da aylardır konuşulan bir dedikoduyu noktaladı.

Ilıcalı daha önce katıldığı bir Instagram canlı yayınında Avrupa’dan bir kulüp alacağını açıklamıştı.

Ilıcalı’nın satın alacağı kulübün Hollanda kulüplerinden Fortuna Sittard olduğu ortaya çıkmıştı.

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz aylarda ayyuka çıkan Hollanda kulübü Fortuna Sittard’ı satın alacağına ilişkin dedikodularla ilgili ilk kez açıklama yaptı.

Acun Ilıcalı ilk kez yaptığı açıklamada ‘Fortuna Sittard maceramız başladı, hayırlı olsun diyorum” sözlerini kullandı.

Sercan’ı düşünsene

Ayrıca Sercan Yıldırım’ın Survivor’dan sonra Fortuna Sittard’a transfer olabileceği yönündeki haberlere ise Acun Ilıcalı’dan “Sercan futbolcu olarak en verimli yaşında ve şovunu yapacak yaşta. Mesela Fortuna Sittard’a iyi bir Sercan Yıldırım düşünsene. Topu alıp gidiyor. Hollanda seyircisi tribünde. Olur olmaz ayrı bir şey” şeklinde yanıt gelmişti.

Acun Ilıcalı’nın satın almak istediği ve görüşmelerini sürdürdüğü Hollanda Kulübü Fortuna Sittard’da başkan Işıtan Gün Survivor 2020’de yarışan Sercan Yıldırım hakkında da açıklamalar yapmıştı.

SERCAN’A YEŞİL IŞIK

Mevcut başkan Işıtan Gün, “Biz kendimizce bir başarı hikayesi yazdık. Acun Ilıcalı bugüne kadar girdiği hiçbir işte başarısız olmamış. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Bizim bir oyuncu politikamız var. Her türlü fikri değerlendiririz. Kulüp adına faydalı olacaksa her türlü fikre açığız.” sözleriyle yeşil ışık yakmıştı.

Acun Ilıcalı’nın yeni sezonda satın almış olacağı Hollanda ekibine hangi transferleri yapacağı merak konusu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X