Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin, koronavirüse yakalandı

Oyuncu İbrahim Büyükak’ın koronavirüs testinin pozitif çıkmasının ardından hafta sonu bir araya geldiği Oğulcan Engin de koronavirüse yakalandı.

Seda Sayan’ın oğlu Oğulcan Engin, koronavirüse yakalandı

Seda Sayan ve eski futbolcu Sinan Engin’in oğlu Oğulcan Engin de koronavirüse yakalanan ünlü isimlerden oldu. Oyuncu Ezgi Eyüboğlu ile aşk yaşayan Oğulcan Engin, hafta sonu İbrahim-Nurdan Büyükak çiftiyle buluşmuştu. Oğulcan Engin testinin pozitif çıkmasının ardından bir açıklama yapmazken sevgilisi Ezgi Eyüboğlu’nun ikinci kez yaptırdığı test sonucu da merak edilmeye başlandı.

İBRAHİM’İN TEDAVİSİ EVDE YAPILIYOR

Koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle dört gündür izole olan Büyükak’ın tedavisi evinde sürüyor. Çıkan haberlerin ardından Instagram hesabından açıklama yapan İbrahim Büyükak ise “Arkadaşlar haberler maalesef doğru. Covid-19 testim pozitif çıktı. Çok şükür durumum iyi. Merak eden, soran herkese çok teşekkür ederim. Siz de kendinize iyi bakın. Bütün hastalarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X