Şehir hastaneleriyle sağlık turizmi merkezi olacağız

Sağlık eski Bakanı Bursa Milletvekili Mehmet Müezzinoğlu ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Yenişehir’de gerçekleştirdikleri ziyaretler çerçevesinde, yapımı son aşamaya gelen yeni Devlet Hastanesi binasını gezdi.

Şehir hastaneleriyle sağlık turizmi merkezi olacağız

GÜRHAN ADANA

Müezzinoğlu sağlık alanında önemli hizmetlere imza attıklarını belirtirken, Şahin de ağustos sonu eylül başında hasta kabulüne başlanacağını söyledi.

İlçe merkezindeki seçim bürolarını ve esnafı ziyaret eden Müezzinoğlu ve Şahin, ardından yapım çalışmaları son aşamaya gelen Devlet Hastanesi binasına geçtiler. Bakanlığı döneminde bu hastanenin temelinin atıldığını anlatan Müezzinoğlu, ‘Özellikle AK Parti iktidarı döneminde birçok alanda olduğu gibi sağlık alanında da dünyaya örnek olabilecek fiziki mekânlar ve hizmet kalitesi sunumunu başardık’ dedi. 

Müezzinoğlu, ‘AK Parti milletin partisi olarak kuruldu. Milletin partisi olarak devam edeceğiz. Milleti merkeze alan düşünceler ve anlayışlar hizmet üretiyor. Bu hizmet üretiminin sonucudur bu hastaneler. Bursa’nın tüm ilçelerinin hastaneleri sıfırdan, yeniden ve o ilçenin standardı en yüksek binası olarak inşa edildi’ diye konuştu. 

Gelecek dönemde şehir hastanelerinin devreye girmesiyle Türkiye’nin yakın coğrafyasında bölgenin en güçlü sağlık turizmi merkezi olacağını ifade eden Müezzinoğlu, Bursa’nın da ülkenin sağlık turizmi merkezlerinin başında geleceğini kaydetti. Müezzinoğlu, Bursa’da 2019’da şehir hastanesi tamamlanınca, bütün sağlık fiziki mekânlarının yenilenmiş olacağını ifade etti. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X