‘Şehrimize değer katıyoruz’

Doruk Sağlık Grubu Medikal Direktörü Dr. Fulden Küçük ve Halkla İlişkiler Müdürü Bahadır Öztabak, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır’ı ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi.

‘Şehrimize değer katıyoruz’

Doruk Sağlık Grubu Medikal Direktörü Dr. Fulden Küçük ve Halkla İlişkiler Müdürü Bahadır Öztabak, 31 Mart seçimlerinin ardından göreve başlayan Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ve Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır’ı ziyaret ederek, görevlerinde başarılar diledi. 
   
Başkanlara faaliyetleriyle ilgili bilgi veren Dr. Fulden Küçük, “Acil servisimiz, yoğun bakım, yeni doğum ünitelerimizle bölgemizin tüm isteklerine cevap verebilecek nitelikteyiz. Bursa’nın hastanesi olarak, yatırımlarımızı şehrimize değer katmak ve halkınisteklerine cevap vermek için yapıyoruz. İlçelerimizde sağlık konusunda yapılacak çalışmalar için işbirliklerine her zaman açığız” dedi. 

“ORTAK ÇALIŞMA YAPABİLİRİZ”…

Doruk Sağlık Grubu’nun Bursa’nın önemli sağlık kurumlarından biri olduğunu ifade eden Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır da, “Bizler de vatandaşımıza hizmet için aralıksız çalışacağız. Sağlık önemsediğimiz konulardan biri, bu anlamda Doruk Sağlık Grubu’nun tecrübelerinden faydalanarak, Kestel halkı için faydalı olacak ortak çalışmalar gerçekleştirebiliriz” diye konuştu. 

3793742-aw675145_02__52901.jpg

“İŞBİRLİĞİ BİZİ MUTLU EDER”…

Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık ise, “Hizmetimizi güzel yapmak, insanımızı mutlu etmek istiyoruz. Daha sağlıklı bir toplum, daha sağlıklı bir Gürsu için Doruk Sağlık Grubu ile iş birliği içinde bulunmak bizleri mutlu eder” ifadelerini kullandı. Ziyarette Doruk Sağlık Grubu ve Gürsu Belediyesi ile sağlık protokolü imzalandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X