Sercan Yıldırım yeni gözdesini açıkladı! Bakın ünlü futbolcu kime hayran?

Survivor yarışması için futbol kariyerine ara veren Sercan Yıldırım hayranlarını heyecanlandıran bir gönderi yayınladı. Galatasaray ve Bursaspor formalarıyla ter döken Sercan Yıldırım’ın güzel DJ Amelie Lens paylaşımı kafaları karıştırdı. Milli futbolcunun paylaşımından sonra aşk iddialarının kazanı kaynamaya başladı.

Sercan Yıldırım yeni gözdesini açıkladı! Bakın ünlü futbolcu kime hayran?

Survivor yarışmasından sonra Nisa Bölükbaşı ile arasında gerginlik yaşayan Sercan Yıldırım’ın Aycan Yanaç ile birlikte Çeşme tatiline gitmesi hayranlarını heyecanlandırmıştı. Yakın dostlukları olan Sercan Yıldırım ve Aycan Yanaç aşk dedikodularını kesin bir dille yalandı. Yalanmanın sonrasında Sercan Yıldırım’ın gönlünü Belçikalı genç DJ Amelie Lens’e kaptırdığı söylendi.

sercan amelie

Elektronik müzik ve tekno tarzın sevilen isimlerinden Amelie Lens Sercan Yıldırım’ın radarına girdi. Survivor programında adı Nisa Bölükbaşı ile aşk dedikodularına karışan ünlü futbolcunun yarışmadan önceki hayatı adeta didik didik edilmişti. Önceki ilişkileri ortaya çıkan Survivor Sercan’ın hobi olarak DJ’lik yaptığı ortaya çıkmıştı.

sercan yıldırım

Sosyal medyada Sercan Yıldırım’ın DJ Amelie Lens’in fotoğrafını paylaşarak üzerine kalp emojisi koyması ünlü futbolcunun çapkın turlarına çıktığı iddialarını güçlendirdi.

Sercan yıldırım2

Sosyal medyayı çalkalayan aşk iddialarının sonrasında gelen tepkilere Sercan Yıldırım’dan jet hızıyla yanıt verildi. Sercan Yıldırım’ın fotoğrafın ardından “Hayran olduğum bir DJ kendisi bu arada” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X