Sercan Yıldırım’dan olay Nisa açıklaması: Mutluyum!

Survivor 2020’ye damga vuran Sercan-Nisa polemiğine Sercan Yıldırım son noktayı koydu.

Sercan Yıldırım’dan olay Nisa açıklaması: Mutluyum!

Survivor 2020’ye damga vuran Sercan-Nisa polemiğine Sercan Yıldırım son noktayı koydu.

Survivor 2020’de hafta boyunca oynanan 3 bireysel dokunulmazlık ödülünü de kazanan Sercan Yıldırım haftaya damgasını vurdu.

Sercan Yıldırım’ın bu performansı dikkatlerden kaçmadı. Sercan Yıldırım, kazandığı 3 bireysel dokunulmazlık ödülü sonrası Nisa, Barış ve Berkan’ı eleme adayları olarak gösterdi.

Sercan Yıldırım, ödülden faydalanması için seçtiği isimler; Elif, Yasin ve Cemal Can oldu.

Survivor son bölümde dokunulmazlık oyunu sonrasında yarışmacıları harika bir ödül bekliyordu. Güzel bir villada DJ performansı ile dans edip eğlenecek olan yarışmacılar, havuz partisi ile de stres attılar.

Survivor’da bu haftaya yine Sercan ve Nisa damga vurdu. Acun Ilıcalı, Sercan-Nisa olayıyla ilgili flaş bir açıklamada bulunmuştu.

Acun Ilıcalı, “O döneme ait elimize bir ses kaydı geçti. Bu ses kaydı birçok şeyi ortaya çıkarıyor.” ifadelerini kullanmıştı.

Survivor’da mavi takımın kazandığı iletişim ödülünde ise Nisa’nın erkek arkadaşı olduğu düşünülen Jakub ile konuşurken ikili arasındaki konuşma dikkatlerden kaçmadı.

Jakub, Nisa’ya ”Kendine iyi bak. Herkese selam söyle ve oradaki seni rahat bıraksın. Yoksa tekmeyi basarım.” ifadelerini kullandı.

Survivor 2020’nin 123. bölümünde Survivor 2020 Kırmızı takımdan Survivor Sercan, Mavi takımdan Survivor Nisa hakkında konuştu. Survivor Sercan, Survivor Nisa için: “Nisa olayı kapandığı için mutluyum” dedi.

Sercan açıklamasında, “Nisa olayı da çözülmüş oldu. En azından kapanmış oldu diyebilirim. Artık bu muhabbetlerden çok bunalmıştım. Can sıkıyordu. O yüzden kapandığı için ayrıca mutluyum.” sözlerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X