Serdar Ortaç en büyük pişmanlığını anlattı

Şarkıcı Serdar Ortaç, katıldığı bir Youtube programında kendisiyle ilgili açıklamalar yaptı. En büyük pişmanlığının kumar oynamak olduğunu söyleyen Ortaç, “Bir daha dünyaya gelsem, asla kumar oynamam” dedi.

Serdar Ortaç en büyük pişmanlığını anlattı

Karantina döneminde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Serdar Ortaç, YouTube’da Gökhan Çınar’ın sunduğu ‘Katarsis’ programına katıldı. Şarkıcı açıklamalarıyla adeta içini döktü.

Kendisiyle ilgili tüm sorulara yanıt veren şarkıcı, uzun yıllardır mücadele ettiği MS hastalığı için, “Beni çok yoruyor ama artık kabul ettim” ifadelerini kullandı.

“Maneviyatım yok benim, gitti artık. İnsanların güldüğü şey gülemiyorum mesela” diyen Ortaç, “Senin ağladığın şeye de ağlamayabilirim. Babam rahmetli olduğunda ve bir de Samatya Sahili’nde gemi yandığında korkudan ağladığımı hatırlıyorum, o kadar. Çok üzüldüğüm zaman içime atarım. Çok utandığımda da üzülürüm. Kendi kendimi mahkemeye verir, sorgularım. Eskiden bu sorulara abartı bir reaksiyon gösterirdim. Utanınca çıldırırdım, çok korktuğum olurdu. Şimdi hiçbiri kalmamış. Demek ki ondan hasta oldum” diye konuştu.

Hayattaki en büyük pişmanlığının kumar oynamak olduğunu söyleyen Ortaç, “Bir daha dünyaya gelsem, asla kumar oynamam” şeklinde konuştu.

Öte yandan şarkıcı, “Ne zaman mutlu oldun?’ diyeceksin… Hiç mutlu olduğumu hatırlamıyorum. En mutlu olduğum zamanda bile bir mutsuzluk bulurdum” açıklamasında bulundu.

Artık hissetmediği bir sürü duygusu olduğunu da ifade eden Serdar Ortaç, “Heyecan sıfır… Büyük konuşmayayım ama aşk olmaz artık, sanmam… Benim mutsuzluğumu bulaştırıp, onun ahını almak istemem. Korku, pişmanlık… Hepsi gitti. Kaç tane duygu varsa hepsine çarpı atayım” dedi.

Ortaç, boşandığı eşi Chloe Loughnan için de “Chloe’yi çok sevmiştim” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X