Serdar Ortaç, tek celsede boşandığı Chloe Loughnan için şarkı yazdı

Önceki akşam bir mekandan çıkarken görüntülenen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz senenin ortasında tek celsede boşandığı manken Chloe Loughnan için şarkı yazdığını söyledi.

Serdar Ortaç, tek celsede boşandığı Chloe Loughnan için şarkı yazdı

Şarkıcı Serdar Ortaç ile 2014 yılında evlendiği Chloe Loughnan, geçtiğimiz sene Ağustos ayında tek celsede boşandı. Önceki akşam muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü şarkıcı, eski eşi için şarkı yazdığını söyledi.

“BOŞANDIKTAN SONRA ONUN İÇİN ŞARKI YAZDIM”

14 Şubat için yeni bir single çalışması olduğunu söyleyen Serdar Ortaç artık hem vücut hem de yaş olarak yorulduğunu söylediğini. Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programının muhabirlerini sorularını yanıtlayan Ortaç, “Chloe ile boşandıktan sonra kendisine şarkı yazdınız mı?” sorusuna “Evet boşandıktan sonra kendisi için bir kaç şarkı yazdım” dedi.

“BANA ŞÖYLE GÖZÜN GİBİ DAVRAN”

Ortaç’ın eski eşi için yazdığı şarkının sözleri ise dikkat çekti. Şarkı bazı sözleri ise şöyle: “Ok çıkmış bir kere yaydan. Kalp yorgun fırtına, kardan. Bana şöyle gözün gibi davran. Kalbinden vururum.”

CHLOE’Yİ AYLARDIR GÖRMÜYOR

Aylardır Chloe Loughnan ile konuşmadığını belirten Ortaç eski eşinin kendisine şarkı yazdığından haberi olmadığını söyleyerek mekandan ayrıldı.

“SERDAR AŞIK OLDU”

Önceki akşam Serdar ortaç ile birlikte olan Sinan Akçıl, “Arkadaşlar bombayı patlatıyorum. Serdar da kitap yazıyor. Aşık oldu, kalbi tekrar çarpmaya başladı” demişti. Akçıl’ın sözleri üzerine araya giren Ortaç ise “Yalan öyle bir şey yok, olunca söyleyeceğim” şeklinde konuşmuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X