Seren Serengil annesini sildi

Sağlık sorunları nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Seren Serengil, annesi Nevin Serengil’in sosyal medya hamlesini affetmedi. Ünlü şarkıcının, annesini takipten çıkarması dikkat çekti.

Seren Serengil annesini sildi

‘Söylemezsem Olmaz’ adlı magazin programda sunuculuk yapan Seren Serengil, geçirdiği mide ameliyatından sonra hızla kilo verdiği için hastanelik olmuştu.

Yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle “Yaza sağ çıkamayabilirim” diyen Seren Serengil, Dumping Sendromu nedeniyle riskli bir ameliyat olacak. Zor günlerden geçen Serengil, bir problem de annesiyle yaşadı.

Sabah’ın haberine göre; ünlü şarkıcının annesi Nevin Serengil, kızının uzun zamandır küs olduğu Gülben Ergen’in albüm fotoğrafını beğendi.

Annesinin Gülben Ergen’in fotoğrafını beğendiğini gören Seren Serengil, büyük şaşkınlık yaşadı ve Nevin Serengil’i takipten çıkardı.

İkilinin arasındaki kriz, sosyal medyada gündem oldu. Serengil ise konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

CANLI YAYINDA DUYGUSAL ANLAR

Seren Serengil, sunuculuk yaptığı magazin programının geçtiğimiz gün yayınlanan canlı yayınında duygusal anlar yaşamıştı. Serengil, Dumping Sendromu nedeniyle ameliyat olması gerektiğini bunun için de şehir dışına çıkacağını söylemişti.

Canlı yayında veda konuşması yapan Serengil, “Seyahat etmek zorunda olduğum için bugün yayından erken ayrılacağım. Herkesle didişirim. Bunlar (Bircan Bali ve Arto) benim ömürlük dostlarım. Sene genel itibariyle kötüydü ama biz program içinde çok güzel geçirdik” ifadelerini kullanmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X