Sermiyan Midyat arka kapıdan kaçtı! ‘Bak ben seni evden döve döve nasıl çıkarıyorum’

Kendisi gibi oyuncu olan eski sevgilisi Sevcan Yaşar’ı darp ettiği iddia edilen Sermiyan Midyat, görüntülendiği mekandan çıkarken gazetecilere yakalanmamak için bakın ne yaptı!

Sermiyan Midyat arka kapıdan kaçtı! ‘Bak ben seni evden döve döve nasıl çıkarıyorum’

Birlikte yaşadığı dönem sevgilisi Sevcan Yaşar’ı darp ettiği iddia edilen oyuncu Sermiyan Midyat, önceki akşam Cihangir’de görüntülendi.

Habertürk’te yer alan habere göre; hakkında ‘kasten yaralama’, ‘tehdit’ ve ‘hakaret’ suçlarından 1 yıl 3 aydan 8 yıla kadar hapis cezası istenen oyuncu, dışarıda gazetecilerin olduğunu öğrenince mekanı arka kapıdan terk etti.

Aynı davada eski sevgilisi Sevcan Yaşar’ın da ‘kasten yaralama’ suçundan 1 yıla kadar hapsi istendi.

Sevcan Yaşar, ölümle tehdit edildiğini iddia ederek, Midyat hakkında karakola şikayette bulunmuştu.

“İŞ BULAMAYACAKSIN”

İddianamede; müşteki şüpheli Sermiyan Midyat’ın, müşteki şüpheli Sevcan Yaşar’ı, “Sen benim düşmanımsın bundan sonra. Yapabileceğim bütün kötülükleri yapacağım. Seninle aynı sektördeyiz iş bulamayacaksın” ve “Bak ben seni evden döve döve nasıl çıkarıyorum” diyerek tehdit ettiği iddia edildi.

Sevcan Yaşar’ın polisi araması üzerine polisin eve gittiği bilgisine yer verilen iddianamede, Midyat’ın karakolda da Yaşar’a yönelik, “Senin cesedin çıkacak buradan” sözleri ile tehdit ettiği anlatıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X