Seyircinin beklentisi yüksek

Bursalı usta oyuncu Zafer Algöz, sinema seyircisinin komedi filmlerinden beklenti çıtasının çok yükseldiğini ve her an gülmeyi beklediğini söyledi.

Seyircinin beklentisi yüksek

Emir Doğan

STAND-UP PERFORMANSI BEKLENİYOR

Son olarak başrolünü Demet Akbağ ile paylaştığı ‘Görevimiz Tatil’ filmiyle seyircisini selamlayan Zafer Algöz, Olay Çekirge’ye özel açıklamalarda bulundu.

Özelikle komedi filmlerinde seyircinin beklentilerinin çok yükseldiğini düşünen Algöz, ‘İnsanlar stand-up ritmiyle sinema filmi ritmini birbirine karıştırıyorlar.

Komedi filminde stand-up’taki gibi 10 saniyede bir espri olmaz. Durum böyle olunca; filme gittim 4 kere güldüm gibi garip eleştiriler geliyor. Böyle istatistik tutarak film izlenmez’ dedi. 

SİNEMADA SEÇENEKLER ÇOĞALDI

Son filmi ‘Görevimiz Tatil’in gişede beklenen başarıyı elde edememesini de değerlendiren Zafer Algöz, bu durumu son dönemde çok fazla film çekilmesine bağladı. Algöz, ‘Vizyona çok fazla yapımın girmesi sinemaya giden insanların da aklını karıştırdı.

Üç günde bir yeni film çıkınca, seyirci menüye baktığında 50 tane film görüyor. Zaten insanların ekonomik olarak tüm filmlere gitme şansı yok. Birini, ikisini seçip tercihini yapıyor’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X