Şeyma’ya sevgilisinden dudak uçuklatan hediye

Önceki gün sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile akşam yemeğine çıkan Şeyma Subaşı, yeni mücevherini gözler önüne serdi. Subaşı, sevgilisinin hediye ettiği konuşulan 160 bin dolarlık (yaklaşık 1 milyon 450 bin TL) lüks marka kolyesi ile pozlarını paylaşarak adından söz ettirdi

Şeyma’ya sevgilisinden dudak uçuklatan hediye

Geçtiğimiz temmuz ayında sevgilisi Mohammed Alsaloussi (36) ile barıştığını duyuran Şeyma Subaşı (31), paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Önceki gün Miami’deki bir restoranda sevgilisiyle birlikte akşam yemeği yiyen Subaşı, yeni fotoğraflarını yayınladı. Lüks harcamalarıyla zaman zaman sosyal medyanın gündemine oturan Şeyma Subaşı’nın mücevherinin fiyatı ise dudak uçuklattı.

DUDAK UÇUKLATAN HEDİYE

Mohammed Alsaloussi ile evlilik hazırlığı yapan Subaşı’nın yeni kolyesinin 160 bin dolar (yaklaşık 1 milyon 450 bin TL) olduğu öğrenildi. Şeyma Subaşı’nın lüks marka mücevheri sosyal medyanın gündeminde yer aldı. Ayrıca ünlü ismin kolyesinin sevgilisinin hediyesi olduğu konuşuluyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X