Silvan’da Bin 500 Kişiye Bayram Yardımı

Diyarbakır’ın Silvan İlçe Kaymakamlığı, Kurban bayramı nedeniyle ihtiyaç sahibi bin 500 kişiye bayram yardımında bulundu. İlçe Kaymakamı Murat Küt…

Silvan’da Bin 500 Kişiye Bayram Yardımı

Diyarbakır’ın Silvan İlçe Kaymakamlığı, Kurban bayramı nedeniyle ihtiyaç sahibi bin 500 kişiye bayram yardımında bulundu. İlçe Kaymakamı Murat Kütük, ihtiyaç sahibi vatandaşların Kurban bayramı öncesinde ihtiyaçlarını bir nebze olsun karşılayabilmeleri için bu desteği sağladıklarını belirterek, “Daha önceki yardım miktarı 150 TL olarak belirlenmişti. Mütevelli heyetimiz ile yaptığımız istişarelerde bu rakamı 200 TL’ye çıkardık. İmkanlarımız dahilinde en fazla ihtiyaç sahibinin faydalanması için çalışmalar yaptık. Gönül isterdi ki daha fazla miktarda yardım yapabilelim. Toplamda bu yıl bayram desteği olarak 300 bin TL yardım yapacağız. İhtiyaç sahiplerine yapmış olduğumuz bu yardımlar vatandaşlarımızın hesabına aktarılmıştır. Kaydı bulunan ve ilçede hazır bulunmayan vatandaşlarımıza ise yardımları bayram sonrasında ulaştırılacaktır. Ayrıca şehit ve gazi ailelerine ise yine bayram paketi yardımında bulunarak, ilk kez üniversiteyi kazanan öğrencilerimize ise, başvuru yapmaları halinde 250 ile 300 TL nakdi olarak ulaşım bedeli yardımında bulunacağız” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X