Skandal görüntülere Bursalı oyuncudan sert tepki!

Bursalı oyuncu Gonca Vuslateri, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Orhan Acar’ın o sözlerine tepki gösterdi.

Skandal görüntülere Bursalı oyuncudan sert tepki!

Koronavirüs günlerinde eğitimin görüntülü uygulamalar üzerinden sürdürülmesi devam ediyor. Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanı Orhan Acar, makamında bir video konferans görüşmesine katıldı. 58 yaşındaki Orhan Acar, video konferansta ve kameranın açık olduğunu unutup, öğrencilerin isimlerini okuduğu sırada “Kızların resimlerini de görüyoruz böylece, çaktırma” dedi.

GONCA VUSLATERİ’DEN SERT TEPKİ

Sosyal medyaya düşen bu skandal görüntülerin ardından pek çok isim tepkisini sert bir şekilde dile getirdi. Bunlardan biri de oyuncu Gonca Vuslateri oldu.

gonca-vuslateri-twitter

Twitter hesabından yaşanan bu skandalın haberini paylaşan Vuslateri tepkisini şu sözlerle gösterdi:

“Yazıklar olsun… Keşke benim yüzümle bir yalnız kalsanız. Sonra gururla desem benim “yüzümden” oldu. Bu taciz bilinciyle toplumu nasıl terörize ettiğinizin ve insanlığı şiddete yönlendirdiğinizin hesabını verirsiniz umarım…”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X