‘Şöhretin kıymetini biliyorum’

Hem oyunculukta hem de müzikte başarı basamakların emin adımlarla çıkan Oğuzhan Koç, birileri vasıtasıyla bir anda değil, çalışarak bugünlere geldiğini söyledi.

‘Şöhretin kıymetini biliyorum’

HEP HALİME ŞÜKRETTİM

BKM Mutfak ekibiyle başladığı sanat yolculuğunda bugün ünlü bir oyuncu ve yorumucu olan Oğuzhan Koç, samimi açıklamalara imza attı. Yakaladığı şöhretin olumlu yanlarının tadını çıkardığını söyleyen Koç, ‘Ünlenmek birileri vasıtasıyla bir anda başıma gelen bir şey değil, aksine bilerek isteyerek yıllarca çalışarak elde ettiğim bir şeydi.Bu yüzden elde ettiğim şeyin kıymetini bilmeye çalıştım. Boşluğa düşmekten ziyade halime hep şükrettim’ dedi.

YARIŞMAZSAN YENİLMEZSİN

İlk günden beri kimseyle rekabet için de olmadığını söyleyen Ouzha Koç, ‘Öğrendiğim bir gerçek var; yarışırsan bir gün mutlaka geçilirsin. Yarışmazsan kimse seni geçemez. İyi yaptığımı düşündüğüm işi yapmaya devam ediyorum’ diye konuştu. Yılmaz Erdoğan yönetimindeki BKM Mutfak’ta çok şey öğrendiğini belirten Koç, yaşadıklarını 21 yaşında bir gencin başına gelebilecek en güzel tecrübe olarak tanımladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X