Şok sözler! ‘Daha çok linç yer’

Cemal Can Canseven’in şampiyon tamamladığı ‘Survivor 2020’ yarışmasına damga vuran isimlerden olan Aycan Yanaç, son açıklaması ile Barış Murat Yağcı ve Nisa Bölükbaşı fanlarının tepkisini çekti.

Şok sözler! ‘Daha çok linç yer’

Milliyet gazetesinden Ali Eyüboğlu’nun, “Nisa’nın Fanları Niye Linç Ediyor Aycan’ı” başlıklı yazısı şöyle:

“Survivor 2020 bitti, ama yarışmacılar arasındaki söz düelloları bitecek gibi değil.

Son olarak Aycan Yanaç, katıldığı Ertem Şener’in programında artık kabak tadı veren Sercan-Nisa konusunda konuştu.

“SERCAN’I SAPIK BİR HALE GETİRİYORLAR”

‘Ben Nisa’yı kıskanmıyorum, o da beni kıskanmıyordur. Nisa’yı yükseltmek için beni eziyorlar. Nisa’yı düşündüğüm için Sercan-Nisa olayını açmıyorum. En iyi ben biliyorum. O olayı açsam Nisa’nın yüzü olamaz. Nisa o kadar anlatıldığı gibi değil, Sercan’a üzüldüm. Nisa’nın dediklerine inanıyorlar, Sercan’ı sapık bir hale getiriyorlar. Ben mesela utanırım. Eğer çocukluk yapsam, Nisa’yı ezerim.’

Aynı sohbette Nisa ve Barış’ın fanlarından linç yediğini anlatan Aycan, bu şekilde konuşmaya devam ettiği sürece çok daha linç yer.”

Survivor Aycan, Sercan ile bu konuda dertleştiğini belirterek, “Sercan Nisa’ya aşık değil, yok sıfır” açıklamasında bulunmuştu.

Barış Murat Yağcı ile arasında bir ilişki olmadığını söyleyen Aycan, “Ben Barış’tan daha iyiyim” demişti.

ERSİN VE ELİF KATILMADI

Sercan Yıldırım’ın kardeşi Tezcan Yıldırım, Ece Yıldırım ile dünyaevine girdi. Survivor ünlüler takımının neredeyse tam kadro olduğu düğünde iki yakın arkadaşının gelmemesi dikkatlerden kaçmadı.

‘Survivor 2020’de yer alan Mert Öcal, Aşkım Burçe, Aycan Yanaç, Yunus Emre Özden ve Yasin Obuz, bu özel gecede Yıldırım Ailesi’ni yalnız bırakmadı.

Sercan Yıldırım’a yakınlığıyla bilinen Ersin Korkut ve Elif Yıldırım Gören, düğüne katılmadı. Sercan Yıldırım’la yarışma boyunca çok iyi anlaşan ikilinin, tatilde olduğu öğrenildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X