Son durumu nasıl? Doktoru açıkladı

Nihat Hatipoğlu’nun koronavirüse yakalanmasının ardından sevenleri sağlık durumunun nasıl olduğunu araştırmaya başladı. Hatipoğlu’nun sağlık durumuyla ilgili doktorundan son dakika açıklaması geldi.

Son durumu nasıl? Doktoru açıkladı

Televizyonda yaptığı programlarla büyük beğeni toplayan Prof. Dr. Nihat Hatiipoğlu koronavirüse yakalanmıştı. Bir süredir tedavi altında olan Nihat Hatiipoğlu’nun son durumuyla ilgili bilgi geldi.

Günlerdir sağlık durumu hakkında açıklama yapmayan Nihat Hatipoğlu’nun doktoru açıklama yaptı. Doktor Ersin Günay, “Tedavisini yaptığımız Nihat Hatipoğlu hoca sağlığına kavuştu” notuyla instagram’da bir fotoğrafı paylaştı.

EhLcZjmWoAEQC2C

Uçankuş’un haberine göre Hatipoğlu daha önceki açıklamasında “Aslında çok dikkatli olmama rağmen koronaya yakalandım. Doktorların teşhisi böyle. Süreçle ilgili birkaç uyarıda bulunmak istiyorum en azından, belki size faydası olur. Dostlar. Lütfen işi ciddiye alın. Şakaya gelir yanı yok. Bende sıtma ve ateşle başladı. Sonra mafsal ağrıları bunu takip etti. Tabii bir de iştahsızlık. Bademciklerimdeki iltihaba yorduğum için danışarak antibiyotiğe başladım. Ama 8 gün geçmesine rağmen bir gram düzelme olmadı” diyerek hastalığını anlatmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X