Sonbaharın Açıkhava yıldızları

Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu, Ekim ayı boyunca birbirinden ünlü sanatçıları Bursalılarla buluşturacak.

Sonbaharın Açıkhava yıldızları

SÜPERSTAR BU GECE BURSA’DA

Geçen yıllara oranla Ekim ayını oldukça zengin içerikli bir programla karşılayan Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda yıldızlar geçidi devam ediyor. Serin Bursa gecelerinde, zaman zaman da yağmur altında eğlencenin hız kesmeden sürdüğü açıkhavanın bu geceki konuğu; Süperstar Ajda Pekkan olacak. Uzun bir aradan sonra Bursalı hayranlarıyla buluşmanın heyecanını yaşayan Pekkan, en sevilen şarkılarını muhteşem sahne şovu eşliğinde seslendirecek.

KAPANIŞ HALUK LEVENT’TEN

Geçtiğimiz hafta Bursalılarla buluştuğu Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu’nda yoğun istek üzerine bir konser daha verecek olan Sıla ise 9 Ekim Çarşamba akşamı yeniden sahnede olacak. 11 Ekim Cuma Mabel Matiz, 12 Ekim Cumartesi Manuş Baba, 13 Ekim Pazar Candan Erçetin, 18 Ekim Cuma Sertab Erener, 19 ve 20 Ekim’de Zülfü Livaneli’nin konser vereceği Açıkhava’nın sezon kapanışını ise 26 Ekim Cumartesi akşamı Haluk Levent yapacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X