Sosyal medyada olay olan o video sonrası isyan etti!

Dün akşam sosyal medyada yaşlı bir vatandaşı kaydederek paylaşılan video büyük tepki çekti. O çirkin paylaşıma bir teki de Ebru Polat’tan geldi. Polat açıklamasında “vicdansızlar” diyerek isyan etti.

Sosyal medyada olay olan o video sonrası isyan etti!

Türkiye’de geçtiğimiz günlerde 65 yaş ve üstü vatandaşlara koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı getirildi. Bu kararın ardından Türkiye’nin birçok yerinde yaşlılarla ilgili görüntüler paylaşıldı. Bazı videolarda ise yaşlılara uygulanan duygusal şiddet öne çıktı. Dün akşam sosyal medyada paylaşılan ve bir yaşlı vatandaşla dalga geçildiği anlarda kaydedilen video büyük tepki çekti.


Ebru Polat da o video sonrası tepkisini ortaya koydu. Polat önce “evde sıkılıyorum diye şımarıklık yapanlar herkesin eşit olması adil bence ben eşitliği seviyorum” dedi.

1

Ardından ise çıkan video ile ilgili isyan etti. Polat “Çekmeyin lan böyle videolar. İzleyince bir saat ağlıyorum” diyerek sitem etti.

eaea

Polat daha sonra yaptığı paylaşımda ise yaşlılara yardım edilmesi gerektiğini şu sözlerle dile getirdi:

“Yaşlılara dışarı çıkma diyorsunuz; dalga geçen videolar hazırlıyorsunuz. Sadece bağırıyorsunuz. Onların sıkıntılarına destek olun madem.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X