Sosyal medyanın diline düştü

22 kilo verip 36 bedene düşen şarkıcı Deniz Seki, önceki gün bir AVM’de görüntülendi. Verdiği kilolar hakkında konuşan Seki, “Emek veriyorum ve bu emeğin karşılığını almak çok iyi hissettiriyor. Kendimi seviyorum, bu şekilde mutluyum” dedi. Ünlü şarkıcının paylaştığı fotoğraflar ile muhabirlerin objektiflerine yansıyan kareler arasındaki fark ise sosyal medyayı salladı.

Sosyal medyanın diline düştü

Son dönemde paylaştığı fotoğraflarla çok konuşulan Deniz Seki, uzun bir süre sonra görüntülendi. Seki, yeni albüm çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Kapak çekimi sonrası bir restorana yemeğe gelen şarkıcı, “Çok yoğun çalışıyoruz, güzel işlerle geliyoruz. Şarkılar güzel, sağlığım yerinde, her şey yolunda gidiyor” ifadelerini kullandı.

Verdiği kilolarla ilgili konuşan Seki, “Emek veriyorum ve bu emeğin karşılığını almak çok iyi hissettiriyor. Kendimi seviyorum, bu şekilde mutluyum” dedi.

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Deniz Seki’nin paylaştığı fotoğraflar ile gazetecilerin objektiflerine yansıyan kareler arasındaki farklar sosyal medyanın diline düştü. Ünlü şarkcıya gelen yorumlardan bazıları şu şekilde:

* Hani kilo vermişti, eski haline dönmüş.
* Herhalde sadece fotoğraf için zayıflıyor sonra tekrar alıyor.
* Soldaki Deniz Seki ise sağdaki kim?
* Fotoşop sen nelere kadirsin?
* Hayaller ve hayatlar olmuş bu.

TANIYAMADILAR

Seki, paylaştığı bu fotoğrafla da sosyal medyada gündem olmuştu. Takipçileri şarkıcıyı tanımakta zorlandığını dile getirmişti. Sosyal medya kullanıcıları Seki’nin gönderisine, “Jennifer Lopez’e ne kadar çok benzemişsiniz”, “Sanki başka biri” ve “İsminizi yazmasanız sizi tanıyamazdım” şeklinde esprili yorumlar yapmıştı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X