Strese dayanamadı! Hastanelik oldu

Futbolcu Alpaslan Öztürk ile evli olan Ebru Şancı Öztürk’ün hastanelik olduğu ortaya çıktı. Kurdeşen döken eski manken, ev idaresinden ve her şeyin masraflı olmasından dert yandı.

Strese dayanamadı! Hastanelik oldu

Ebru Şancı Öztürk ve futbolcu Alpaslan Öztürk’ün Ceylin, Mila ve Kürşad Fırat adında üç çocuğu bulunuyor.

EBRUU 1

Hayvan sever olan Ebru Şancı, evdeki 5 köpeğine de çocuğu gibi bakıyor. Bir yandan da sahibi olduğu iki gelinlik atölyesini ayakta tutmaya çalışan Şancı, sıkıntı ve stresten hastanelik oldu.

EBRU 4

Önceki gece yarısı özel bir hastanenin acil servisine kaldırılan Şancı’nın, kurdeşen döktüğü öğrenildi. Vücudunda kızarıklık ve kabarmalar meydana geldiği için tedavi amaçlı serum takıldı, kortizon iğnesi yapıldı.

EBRU 3

Ebru Şancı, “Üç çocuğun sorumluluğu, bakımı. Dadılar, evi idare etmek, 5 köpeğim. Her şey büyük masraf. İki atölyemi de ayakta tutmaya çalışıyorum.

Ancak düğünler iptal edildiği için hem Türkiye hem de yurt dışındaki işler durdu. Tüm bunlar canımı sıktı. Sağlığım bozuldu” açıklamasını yaptı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X