Sular durulmuyor! Yağmur Aşık’ın 8 yıl hapsi isteniyor

Emre Aşık, boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık’dan şikayetçi oldu.

Sular durulmuyor! Yağmur Aşık’ın 8 yıl hapsi isteniyor

Boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Aşık’ın iş yerini basarak kendisini ve otel müdürünü tehdit ettiğini ileri süren eski milli futbolcu Emre Aşık’ın şikâyeti üzerine Yağmur Aşık hakkında 8 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Sabah’ın haberine göre; Aşık söz konusu tehdit sonrası koruma talep etti. Mahkeme, Aşık’ın talebi sonrası Yağmur Aşık’ın 3 ay süreyle tehdit, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine karar verdi. Savcılık, Yağmur Aşık hakkında 8 yıla kadar hapis istedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X