Sürpriz aşk! Fotoğraflar ortaya çıkardı…

Tuba Büyüküstün’ün eski sevgilisi Umut Evirgen, oyuncu Melisa Şenolsun ile aşk yaşamaya başladı. İkilinin birlikte yer aldıkları fotoğraflar, sosyal medyada paylaşıldı.

Sürpriz aşk! Fotoğraflar ortaya çıkardı…

Üç yıldır aşk yaşayan Tuba Büyüküstün-Umut Evirgen çifti, yaklaşık altı ay önce yollarını ayırdı.

Evirgen, ayrılığın ardından oyuncu Melisa Şenolsun ile yeni bir aşka yelken açtı.

Çiftin sürpriz aşkını, sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar ortaya çıkardı.

Tuba Büyüküstün, Evirgen ile ayrılığını sosyal medya hesabından şu sözlerle duyurmuştu:

“Merhabalar… Bugün magazin basınında yine asılsız haberler torbasına bir haber daha eklenmiş, torba bayağı bir ağırlaştı. Bir birey özel hayatıyla ilgili açıklama yapmayı sevmiyor diye fütursuzca at koşturma anlayışını algılamakta maalesef zorlanıyorum. ‘Aaa ayrıldılar!’, ‘Aldattı’, ‘Aldatıldı’, ‘Yok, onunla değil!’, ‘Bununla aldatmış!’, ‘Aaa aldatma da yokmuş!’, ‘Dayanamadılar, barıştılar!’ ve daha neler… ‘Haber yok, kimi yazsak okunur’ diye belli kişiler üzerinden haber devamlılığı yaratılmaya çalışılıyor sanırım. Bırakın sanatçı olmayı, insan olarak mahremiyetimize saygıyı hak etmiyor muyuz? Halka ‘mâl olmak’ deyimi düzeltme (inceltme) işareti kaldırılınca yanlış anlaşılmaya sebep oldu galiba. Yeni algıda halka mâl olmuş bir sanatçı olarak (özel hayatımla ilgili) görevim olan açıklamayı yapayım. Umut ile birkaç ay önce ayrıldık. Benim hayatımdaki varlığı ve değeri büyük. Mahremiyetimize saygı gösterilmesi gerektiğini düşünüyorum. Saygı duymayı bilmek zenginliktir. Anlamlar kaybolmasın diye incelme işaretlerine ihtiyacımız var. Herkese sevgiler…”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X