Survivor 2020’de büyük final öncesi Elif şoku!

TV8’in fenomen yarışması ‘Survivor 2020’nin 3 Temmuz Cuma akşamı yayınlanan bölümünde, iletişim ödülü oyunu sırasında Elif Yıldırım Gören sakatlık geçirdi. Oyuna devam edemeyen Survivor Elif, doktor kararıyla hastaneye kaldırıldı.

Survivor 2020’de büyük final öncesi Elif şoku!

Acun Ilıcalı’nın yapımcısı ve sunucusu olduğu ‘Survivor 2020’nin 125’inci bölümüne, kırmızı takım yarışmacılarından Elif Yıldırım Gören’in sakatlığı damga vurdu.

Daha önce yaşadığı sakatlığı nükseden ve büyük acı yaşayan Elif, iletişim oyunu sırasında korku yolu anlar yaşandı.

Kasığındaki şiddetli ağrı nedeniyle yürümekte zorlanan Elif’e, Survivor doktoru Ulaş Köksal müdahale etti. Başarılı yarışmacının oyuna devam edemeyeceği açıklandı.

Oyunu yarıda bırakan Survivor Elif, “Önceki çamur oyununda kasığımda gerilme hissetmiştim. İlk oyunda tekrar oldu ancak devam etti ve ağrım artmaya başladı. Performansımı da etkiledi. Daha fazla devam edemedim. Doktorumuzla karar verdik ve hastaneye gideceğiz” dedi.

Survivor Elif, Doktor Ulaş Köksal ile birlikte ambulansla tedavi için hastaneye götürüldü.

30 yaşındaki Survivor Elif Yıldırım Gören’in, sakatlığının durumu ve Survivor yolculuğunun akıbeti yeni bölümde ortaya çıkacak.

SURVİVOR 2020 FİNALİ NE ZAMAN VE NEREDE YAPILACAK?

İlerleyen günlerde büyük sürprizlerin olacağını ve son haftanın inanılmaz geçeceğini vurgulayan Acun Ilıcalı, ‘Survivor 2020’ büyük finalinin 13-14 Temmuz’da, İstanbul’da yapılacağını açıkladı.

“Final İstanbul’da olacak ancak yeri henüz tam belli değil. Görüşmelerimiz devam ediyor, bir yer bakıyoruz. Eğer olursa Survivor finali çok enteresan bir yerde yapılacak. “Finale sadece eski yarışmacılar ile ‘Survivor 2020’ yarışmacılarının aileleri katılacak. Ailelere 4 kişilik kontenjan versek herhalde yine 100 kişi olacak.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X