Survivor 2020’de Nisa Bölükbaşı’dan şok Sercan Yıldırım sözleri!

Survivor 2020’nin dün akşam ekranlara gelen bölümünde kaptanlık oyunun oynandı. Mavi ve Kırmızı takımın kaptanları belirlendi. Mavi takımın kaptanı Ardahan olurken Kırmızı takımın kaptanı Cemal Can oldu. Takımların belirlendiği konseyde ise Ardahan, Sercan Yıldırım’ı kadrosuna kattı. Sonlara doğru yaklaşıldığında Ardahan Nisa’yı kadrosuna dahil etmek istedi ama Nisa’nın o anki sözleri şok etkisi yarattı…

Survivor 2020’de Nisa Bölükbaşı’dan şok Sercan Yıldırım sözleri!

Survivor 2020’nin dün akşam ekranlara gelen bölümünde kaptanlık oyunun oynandı. Kaptanların yarışmacıları kadrosuna kattığı anlarda Nisa’nn Sercan Yıldırım hakkında söylediği sözler olay oldu.

Survivor geçtiğimiz hafta ilk kez oynanan ve takımların mavi kırmızı olarak ayrılmasını sağlayan kaptanlık oyunu, bu hafta 2. ve son kez oynandı.

Survivor Yunus Emre’nin elenmesiyle birlikte 9 kişinin kaldığı Survivor’da, yarışmacılar kaptan olmak için parkurda var güçleriyle mücadele verdiler.

Kaptanların, bireysel performanslara bakılarak belirlendiği oyunda son dörde kalan isimler Survivor Evrim, Survivor Ardahan, Survivor Yasin ve Survivor Cemal Can oldu. 4 yarışmacının da kora kor mücadele örneği sergilediği Survivor kaptanlık oyununda başarılı olan iki isim Survivor Ardahan ve Survivor Cemal Can oldu.

Konseydeki seçme avantajı ise, iki kaptan arasında oynanan tek oyun ile Ardahan oldu.

Konseyde en dikkat çekici anlardan biri de Nisa Bölükbaşı’nın Sercan Yıldırım hakkında söylediği sözler oldu.

Sercan Yıldırım, Survivor 2020’nin bir bölümünde Nisa’yı yanına çağırarak aşkını resmen ilan etmişti fakat Nisa’dan karşılık bulamamıştı.

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında Sercan Yıldırım ile Nisa arasındaki yakınlaşma yeni bir boyuta taşınmış ve Sercan’ın Nisa ile konuşması sosyal medyayı sallamıştı.

İkilinin konuşmasında Sercan şu ifadeleri kullanmıştı; “Tabi bir de Survivor’dayız. Sonuçta bir şeyin içerisindeyiz”

Survivor 2020’de Mavi ve Kırmızı takımın kaptanlarının belli olmasının ardından konseyde Ardahan ve Cemal Can seçimlerini yaptı.

Ardahan, Sercan ve Elif’i kadrosuna katmıştı. Barış, Nisa ve Evrim ise Ardahan’ın seçimine kadar seçilmeyen yarışmacılardı.

Ardahan, Nisa’ya dönerek “Seni seçeceğim” dedi. Nisa ise, “Sercan orada, yapamam” karşılığını verdi. Nisa ardından Cemal Can tarafından seçildi ve Kırmızı takıma dahil oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X