Survivor 2020’nin sevilen yarışmacısı MasterChef’e katıldı

Survivor 2020 yarışmasının dikkat çeken isimlerinden olan ancak adaya erken veda eden Ceyhun Uzun, MasterChef Türkiye’nin kadrosuna dahil oldu. Uzun, yeni sezonda aşçılık hünerlerini sergileyecek.

Survivor 2020’nin sevilen yarışmacısı MasterChef’e katıldı

MasterChef Türkiye yarışması yeni sezonuyla 17 Temmuz Cuma akşamı TV8’de ekrana gelmeye başladı. Ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyeliği yaptığı MasterChef’in kadrosuna Survivor’la tanınan Ceyhun Uzun da dahil oldu.

Survivor 2020’de gönüllüler takımında yarışan Ceyhun Uzun, yarışmaya erken veda etmişti. Ceyhun Uzun şimdi de Acun Medya’nın diğer prodüksiyonu olan MasterChef ile ekranlarda olacak.

Survivor 2020'nin sevilen yarışmacısı, MasterChef'e katıldı

INSTAGRAM’DAN DUYURDU

MasterChef stüdyosundan çekilen fotoğrafını Instagram’dan paylaşan Ceyhun Uzun, “Survivor Türkiye’nin sonuna geldik, artık yeni görevler başladı” notunu yazdı.

Survivor 2020'nin sevilen yarışmacısı, MasterChef'e katıldı

KIZINI KANSERDEN KAYBETTİ

İngiltere’de polis memuru olan ve maraton koşucusu olan Ceyhun Uzun Survivor’da anlattığı hayat hikayesiyle de dikkatleri çekmişti. Kızını kanserden kaybeden Ceyhun Uzun, Survivor’da anlattıklarıyla herkesi etkilemişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X