Survivor Evrim’den Nisa’ya olay sözler

TV8’in fenomen yarışma programı ‘Survivor’a bu yıl damga vuran kadın yarışmacılardan biri olan Evrim Keklik, dün ‘Survivor Panorama’ programına katıldı. Yarışma boyunca tartışmalarıyla gündem olan Evrim, Nisa ile ilgili söylediği sözlerle şaşırttı. Aralarının sanıldığı kadar kötü olmadığını söyleyen Evrim, “Nisa, Survivor’da sizlerin görmediği hiçbir şey yaşamadı” dedi.

Survivor Evrim’den Nisa’ya olay sözler

Surivivor’a gerek yaşadığı tartışmalar gerek son dönemdeki performansıyla damga vuran Evrim Keklik, çeyrek finalde elenen ilk yarışmacı oldu. Dün ‘Survivor Panorama’ya katılan Evrim, yarışma boyunca yaşadıkları ve özellikle Nisa ile arasında geçenlerle ilgili açıklamalar yaptı.

Survivor’ı, ada yaşantısını çok sevdiğini söyleyen Evrim,” Evet, zorlandım aç kalmak beni yordu. İnsanlarla tartıştım. Benim karakterime, fikirlerime uymayan şeyler karşısında susamam. Ben aslında komik bir insanım ama şartlar zorluyor” dedi.

Yarışmaya kötü başladığını söyleyen Keklik, “Oyunlarda çok başarılı değildim ama sonradan iyi bir performans gösterdim. Bayağı yükseldim, takımıma katkı sağladım” diye konuştu.

‘YASİN VE CEMAL CAN’IN YERİ BENDE AYRI’

Bana yeteri kadar değer vermediler. Cemal Can ve Yasin’in yeri bende ayrı. Tartıştık kavga ettik ama zor zamanlarımda da onlardan güç aldım.”

‘NİSA SİZLERİN GÖRMEDİĞİ HİÇBİR ŞEY YAŞAMADI’

Nisa konusuna açıklık getiren Evrim, “Nisa sizlerin görmediği hiçbir şey yaşamadı. Hiçbir olayın içine girmedi, kimseyle problem yaşamadı. Çünkü onun yerine başkaları problem yaşıyordu. Cemal Can ve Yasin onu korumasaydı o dişe diş tartışsaydı benim kadar güçlü zaten kalamazdı” dedi.

Geçtiğimiz günlerde attığı tweet nedeniyle gündeme gelen ve bu sözleri Nisa için söylediği düşünülen Evrim, gerçeğin öyle olmadığını dile getirdi.

‘O TWEET NİSA’YA DEĞİLDİ’

Yarışmacı, “Benim attığım ‘parayla değil, sırayla’ mesajı Nisa için değildi. Dikkatli bakıldığında benim attığım tweet elenmeden daha önceydi. Ben o zaman kimin elendiğini bilmiyordum. Genel bir mesajdı o ben nereden bilebilirim kimin eleneceğini” dedi.

Elendikten sonra Nisa ile hiç karşılaşmadıklarını anlatan Evrim, “İkimizde Domonik’teyiz ama denk gelmedik. Karşılaşsak da selamlaşırız. Kanlı, bıçaklı değiliz ki… Evet, tartıştık. Birbirimizi sevmiyoruz. Yardım isterse yaparım, ben de istesem o da yapar” şeklinde konuştu.

‘YASİN’LE BİRBİRİMİZİ ÇOK ÜZDÜK’

Yasin ile tartışmaları da günlerce konuşulan Evrim, “Yasin beni çok üzdü, ben de onu çok üzdüm. Birbirimizi tanıyana kadar ağır sözlerde bulunduk. Benim en kızdığım nokta bana ‘dedikoducu’ demesiydi. Ben çok konuşurum ama kimsenin arkasından konuşmuyordum. Yüzlerine söylüyordum. Yeri geldi Yasin’den nefret ettim ama tanıdıktan sonra ‘biz yanlış başlamışız’ dedim” dedi.

Ünlüler takımından arasının iyi olduğu Mert Öcal için de konuşan Evrim, “Mert çok yakışıklı, komik ve sempatik biri… Başlar da tartışma yaşamıştık ondan sonra konuşunca aramızdaki mesafe azaldı. Ama bu tamamen arkadaşlık çercevesinde olan bir şey. Birleşme partisinde çok eğlendik. Elendikten sonra da görüştük Dominik’te… Ersin abi, Ardahan, Aycan falan hep bir aradaydık” diye konuştu.

Evrim, Survivor’ın ilk tanıtım videosunda ada konusundaki şikayetleri ve ağlaması ile daha başlamadan yarışmaya damga vurmuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X