Survivor’da Acun Ilıcalı’nın sözleri duygulandırdı

‘Survivor 2020’nin dün akşam yayınlanan bölümünde beş yarışmacı, haftanın ikinci dokunulmazlık oyununu kazanmak için yarıştı. Dörtlü final öncesinde son dokunulmazlık oyununu kazanan yarışmacı ikinci eleme adayını belirledi. Elif ve Cemal Can arasında elenen yarışmacı belli oldu. ‘Survivor 2020’den elenen son isim belli oldu

Survivor’da Acun Ilıcalı’nın sözleri duygulandırdı

‘Survivor 2020’nin son bölümde dokunulmazlık oyunu ve eleme konseyi heyecanı yaşandı.

14 Temmuz’da İstanbul’da final yapacak olan Survivor’da kalan beş yarışmacı, dörtlü finale kalabilmek için dokunulmazlık oyununda yarıştı.

Dokunulmazlık oyunu sonunda yeni eleme adayının ismi de eleme potasına eklenince, çıkan iki eleme adayından SMS sıralamasında daha az oyu olan yarışmacı ‘Survivor 2020’ Şampiyonu olma hayallerine veda etti.

Barış ve Elif, dokunulmazlık oyunundan önce ön eleme oyununda karşı karşıya geldi. Elif ve Barış’ın mücadelesinde 2-0 skor ile kazanan Barış oldu ve böylece Cemal Can ile rakip olarak çıkması gerekti. Elif ise dokunulmazlığı kaybeden ilk isim oldu.

Dokunulmazlık finalinde, Berkan ve Cemal Can’ın karşılaştığı parkurda, mücadelenin kazanananı 5-3 skor ile Berkan oldu.

Survivor’da ilk dokunulmazlığı kazanan Cemal Can eleme adayı olarak Elif’in adını söylemişti.

Survivor’da ilk defa dokunulmazlık oyununu kazanan Berkan ise 2. eleme adayı olarak Cemal Can’ı söyledi. Böylece dörtlü final öncesindeki son konseyde Elif ve Cemal Can eleme adayları oldu.

Acun Ilıcalı’nın sunduğu eleme konseyinde, çeyrek finalin ilk haftasında yapılan toplu sms oylamasının sıralamasına göre Elif ve Cemal Can arasında elenen yarışmacı belli oldu.

ELİF VEDA ETTİ

Survivor 2020’den elenen son isim Elif oldu.

Elif Yıldırım Gören, adaya veda etmeden önce yaptığı konuşmada “İlk önce Acun Bey size teşekkür ediyorum, bana burada yarışma şansı tanıdığınız için. İkincisi burada tanıdığım güzel kalpli insanlara teşekkür ediyorum. Burada güzel hikayeler biriktirdim. Ailemi, eşimi gururlandırdığımı düşünüyorum. Kimsenin kalbini kırmadan yarışmaya çalıştım. İyi ki gelmişim buraya ve iyi ki yarışmışım” dedi.

Elif’in vedası öncesinde konuşan Acun Ilıcalı ise, “Sen Survivor’da kadınların şampiyonu oldun. Sadece eşin, ailen değil seni izleyen tüm insanlar seyirciler seninle gurur duymuştur. Sercan gibi başın dik olarak, defalarca kazanmış, başarılı bir yarışmacı olarak gidiyorsun. Üzgünüm ama başın dik olarak buradan seni uğurladığımız için gururluyum” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X