Survivor’da büyük deprem! Adadan zorunlu ayrılık…

Survivor 2022 All Star yarışmasında dün akşam sürpriz gelişmeler yaşandı. İki yarışmacı Survivor’a veda etti.

Survivor’da büyük deprem! Adadan zorunlu ayrılık…

Nefes kesen dün akşamki mücadele sırasında Nisa ile eşleşen Merve Aydın, parkurda yaptığı ters bir hareket sonrasında bir anda yere yığıldı ve ‘Aşilim koptu’ diye çığlıklar atmaya başladı.

İki takımdan da yarışmacılar Aydın’ın yanına koştu. Doktorların müdahalesi sırasında ise Merve’nin yanı sıra diğer yarışmacılar da gözyaşları içinde kaldı.

DOKTOR AÇIKLADI: AŞİLİNDE BİR KOPMA VAR EVET

Survivor Merve acı içinde, ”Anne sana söz verdim!” şeklinde sözler sarf etti.

Doktor Serhad Ömercikoğlu, Merve’ye, ”Aşilinde bir kopma var evet.” dedi ve yarışmacı tedavi için hastaneye kaldırıldı.

“MERVE İÇİN SURVIVOR MACERASI SONA ERDİ”

Acun Ilıcalı konseyde yaptığı  açıklamada şu ifadeleri kullandı: Kendisi ile uzun bir süre görüştüm. Çok talihsiz bir olay yaşandı. Hiçbirimizin aklından geçmeyen bu sakatlık belasının yarışmacılara ne kadar darbeler vurabileceğini gösteren bir olay. Merve’nin durumu ile ilgili bilgi vereceğim. Tarihi bir oyun tarihi galibiyet. Kendisi ile uzun bir sürek konuşurken bir ağabeyi olarak ona bazı tavsiyelerde bulundum. Gözyaşları ile başlayan konuşmada bıraktığım son nokta iyi bir nokta oldu. Merve’nin yaşadığı ağır bir sakatlık. Canımızdan sağlığımızıdan daha değerlisi yok. Bu sakatlıkların en olumlu tarafı 1-2 ay sonra sağlığa kavuşulabilmesi.

Sevgili Merve ile ilgili verebileceğim bilgi, Merve için Survivor macerası sona erdi. Bunu tahmin ettiğinizi biliyorum ama bir mucize var mı diye soruyorsanız böyle bir şey olmadı. Devam etme şansının olmadığı net olarak gözüküyor.

“BİR KÖTÜ HABERİM DAHA VAR” DİYEREK ŞOKE EDEN GELİŞMEYİ DUYURDU

Ilıcalı bir kötü haberim daha var diyerek “Gönüllüler takımından Perviz gözetim altındaydı. Çok garip bir şekilde sorunu aşildi. Doktorumuz kalıcı hasar olması durumundan dolayı yarışmaya devam edemeceğini söyledi. Perviz Survivor All Star’a devam edemeyecek.”

Üst üste mecburi vedaların ardından Acun Ilıcalı, eleme konseyinde yaşanacak değişikliği de duyurdu. Merve ve Perviz’in vedaları ile bu hafta ve önümüzdeki hafta üç dokunulmazlık yapılacağını, bu hafta ise eleme olmayacağını belirtti.

SURVİVOR ELEME ADAYI 5 MAYIS

Survivor All Star’da haftanın ilk eleme adayı gönüllüler takımından çıktı. Oy çokluğu ile ilk gitme adayı yeniden Evrim oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X