Survivor’da şok gelişme! Acun İsmail’le ilgili kararını açıkladı…

Survivor 2021 Ünlüler – Gönüllüler hız kesmeden devam ediyor. Bir ismin veda edeceği Survivor’da Acun Ilıcalı, İsmail ile ilgili şoke eden bir açıklama yaptı.

Survivor’da şok gelişme! Acun İsmail’le ilgili kararını açıkladı…

Survivor’da yarışmacılar son bölümde iletişim oyununda karşı karşıya geldi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı Survivor’da kazanan takım Ünlüler oldu. Elenen ismin belli olacağı Survivor’da herkes Acun Ilıcalı’nın, İsmail ile ilgili yapacağı açıklamayı bekledi.

‘Önemli bir konuya girmem gerekiyor’ diye söze başlayan Ilıcalı, ‘Bizim için çok çok önemli ve bu konu İsmail Balaban ile ilgili. Geçtiğimiz gün olan bir olay İsmail ile ilgili çok üzücü bir durum. Bizim kabul etmemiz mümkün değil. Bu yarışmaya kurallarının tamamen dışında bir durum. Ve açıkçası çok net olmamız gereken bir durum.

Bazı konularda yapılan bazı hatalara karşı bir hep toleranslı davranıp bütün felsefimizi yarışmacı kaybetmeme üzerine kurduk. Fakat İsmail ile ilgili olan konu açıkçası bizim limitlerimizi bu sezon ilk defa ciddi derecede zorladı.’ dedi.

Ilıcalı olayı şöyle anlattı: İsmail’in konusunun çok ciddi bir farkı var: İsmail besini elde ettikten sonra bizim görevlimiz İsmail’e besini yememesi gerektiğini söylüyor. İsmail’de bu uyarıyı dinliyor ve açım çok açım diyor ve bu besini yiyor.

İsmail, “Ödül oyununu kaybettikten sonra baya gergindim zaten. Burada en çok zorlandığım şey açlık olacak bunu biliyordum. 3.5 ay sonra en çok sinirlendiğim oyun diyebilirim. Sonrasında kampa gittik, kamptan sonra da ben gergindim. Oyun alanına doğru gittim, kimse yoktu zaten alanda. Birkaç tane yiyecek madde buldum ve kamp alanına doğru geldim.

Gerçekten çok açım dedim. Sonuçta çektiği için yemediğim bir şeyden ceza yiyeceğime yediğim şeyden ceza alayım. Yapmaman gereken bir hareket” açıklamasında bulundu.

Ünlü sunucu İsmail’e olanları hatırlatarak ,”Kamera kayıttayken görevli sana yeme diyor. Kayıttayken yeme diye uyarıyor sen de kayıtta olduğu bile bile bunu yiyorsun. Yemeyi aldı, götürdü başka bir konu. Sen bir kamera kaydı varken ve bunun uyarısı net bir şekilde yapılıyorken ben yemeği yerim dersen bu başka bir boyut.” ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı daha sonra İsmail’in alacağı cezayı açıkladı. ‘Bu tamamen bakın ben işte böyle yerim mesajıdır. Niyet olmasa da biz buna bugün ılıman yaklaşırsak yarın öbür gün birisi gelip de Acun ağabey bunu ben bir yerden temin ettim müsaadenle yiyeceğim dese aynı şey. Her çalışan kişi beni temsil etmektedir.

Survivor’da yenilen yemeğin bendeki karşılığı çaresizliktir. Yaptırım yapmaktan asla mutlu olmadım. Farklı bir yaptırım uygulayacağız sana. Öncelikle bundan sonraki 3 oyunda oynamayacaksın. Bundan sonraki 3 yemek ödülünü yemiyorsun.” dedi.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X