Survivor’da şoke eden veda! Bursalı yarışmacı elendi

Survivor All Star yarışmasında ödül oyunu heyecanı ekrana geldi. Ünlüler ve gönüllüler, günün ödülü için olağanüstü performans gösterdi. Ardından 6 eleme adayı arasından bir isim Survivor hayallerine veda etti. İşte gözyaşları içinde yarışmadan ayrılan o isim…

Survivor’da şoke eden veda! Bursalı yarışmacı elendi

Ödül mücadelesi yine nefes kesti. Survivor 2022 All Star yarışmasında iki takım da zorlu ödül parkurunda karşı karşıya geldi. Yarışmada iki haftadır gerçekleşmeyen eleme ise 17 Mayıs Salı akşamı yapılıyor. Ödül oyunun hemen ardından bir gönüllüler elemesı oldu. İşte, 17 Mayıs Survivor’dan elenen isim…

SURVİVOR’DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor yarışmasında eleme öncesi son ödül oyunu gerçekleşiyor. Günün ödülü ise tombik et döner ve patates kızartması oldu. Oyunun kadınlar mücadelesini alan takım tadımı da elde etmiş oluyor.

Kadınlar yarışını ünlüler kazandı ve tadım hakkı elde etti. Erkekler yarışını da ünlüler aldı ve ödül ünlüler takımının oldu.

Oyun sırasında Adem ile Ogeday, parkurda müdahale edildiği konusunda tartışma yaşandı. Adem, “Ne yapıyorsun niye beni ittiriyorsun?” derken Ogeday ise, ”Ağlayacaksan oynamayalım.” sözlerini kullandı.

Adem ”Konuşma” diyerek tepki gösterdi ve Ogeday ” Terbiyesiz düzgün konuş.” sözlerini sarf etti. Adem oyun adından Ogeday’a ”5 yıl geçti aradan ahal ergen.” gibi ifadeler kullandı.

 SURVİVOR’DA ELENEN İSİM

İki hafta boyunca Survivor’da eleme yapılmadı. Üst üste 6 dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler ise altı ismi eleme adayı olarak potaya gönderdi.

Eleme adayları ise; Evrim, Nisa, Berkan, Seda, Ogeday, Hikmet oldu. Gecenin sonunda veda eden isim  Bursalı yarışmacı Seda oldu.

SEDA GÖZYAŞLARI İÇİNDE AYRILDI

Seda “Çok üzgünüm. Bir daha bir parkurda yarışamayacak olmak beni çok üzüyor.” dedi. Acun Ilıca ise, “Karakter olarak her zaman örnek oldun, çocuklarına olan düşkünlüğünü ben biliyorum. Güzel kalbinle güzel şeyler yaşamanı diliyorum.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X