Tamer Karadağlı’dan Didem Ceran açıklaması

Sosyal medya fenomeni Didem Ceran ile aşk yaşadığı iddia edilen oyuncu Tamer Karadağlı, hakkında çıkan haberleri yalanladı. Karadağlı, konuyla ilgili “Kızım Zeyno’nun da yanımda olduğu iş yemeğimde sosyal medya konusunda deneyimli olan Didem Ceran ile bir araya geldik. Bunda bir sorun yok. Didem Hanım, çok kibar, akıllı ve saygılı bir arkadaşımızdır. İş ile ilgili konuştuk” ifadeleri kullandı.

Tamer Karadağlı’dan Didem Ceran açıklaması

Oyuncu Tamer Karadağlı, önceki gün sosyal medya fenomeni Didem Ceran ve kızı Zeyno ile objektiflere yansıdı.

Karadağlı’nın Ceran ile aşk yaşadığı ve sevgilisini kızıyla tanıştırdığı iddia edildi.

Hakkında çıkan haberlere isyan eden Tamer Karadağlı, Didem Ceran ile sevgili olmadığını belirtti.

Ceran ile iş görüşmesi için bir araya geldiğini ifade eden Karadağlı, şu açıklamalarda bulundu:

“Kızım Zeyno’nun da yanımda olduğu iş yemeğimde sosyal medya konusunda deneyimli olan Didem Ceran ile bir araya geldik. Bunda bir sorun yok. Didem Hanım, çok kibar, akıllı ve saygılı bir arkadaşımızdır. İş ile ilgili konuştuk. Kendisi ile aramızda bir ‘sevgili’ olma durumumuz söz konusu değildir. Kesinlikle reddediyorum ve haberlerin asılsız olduğunun altını çiziyorum. Ayrıca gönül ilişkisine gireceğim bir hanım için de kızımın teyidini almam söz konusu değildir.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X