Tarifsiz acı! Eski futbolcu 8 aylık kızlarını toprağa verdi

Eski futbolcu Ashley Cain ve sevgilisi Safiyya Vorajee’nin doğduktan bir süre sonra lösemi teşhisi konulan sekiz aylık bebekleri Azaylia, geçtiğimiz ay yaşamını yitirmişti. Ünlü çift, kızlarını yürek burkan bir törenle toprağa verdi. Minik kızın anne ve babası törende gözyaşlarına boğuldu.

Tarifsiz acı! Eski futbolcu 8 aylık kızlarını toprağa verdi
Cain ile Vorajee, kızları Azaylia için Nuneaton kentinde bir cenaze töreni düzenledi.

Çok sayıda kişinin katıldığı törende minik bebeğin naaşı beyaz atların çekildiği bir arabayla taşındı.

Hayatlarının en tarifsiz acısını yaşayan Ashley Cain ve Safiyya Vorajee’nin siyah yas giysileri içinde olduğu ve ayakta durmak için birbirlerinden destek aldığı görüldü.

“Aslan Kral” (Lion King) temalı cenaze töreninde atlara turuncu renkte tüyler takıldı.

Ashley Cain de takım elbisesini aynı renk kravat ve mendille tamamladı. Törene katılan tüm konuklar da etrafta toplananlar da aynı renkleri tercih etti.

Ashley Cain ile Safiyya Vorajee, bu acı günü kızlarına ithafen “Azaylia Günü” ilan etti.

Aslan Kral teması ise minik bebeğin Likkle Lion lakabından esin kaynağını aldı.

Kızları Azaylia’nın lösemi ile mücadelesini sosyal medya hesaplarından paylaşan Ashley Cain ile Safiyya Vorajee tören boyunca gözyaşlarını tutamadı.
Korteje katılmayan ama yol kenarında toplananlar da Azaylia’nın fotoğraflarını taşıyıp gözyaşı dökerek minik kızı son yolculuğuna uğurladı.
Geçtiğimiz yıl kızları Azaylia’yı kucaklarına alan çiftin bebeklerine, doğduktan kısa bir süre sonra lösemi teşhisi konulmuştu.
Çocuklarının yaşaması için ellerinden geleni yapan Ashley Cain ve Safiyya Vorajee’nin minik kızları 25 Nisan tarihinde hayatını kaybetmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X